Viestiketju: Etuveto???
Näytä yksittäinen viesti
  #23  
Vanha 25.05.2005, 20:44
Jare:n Avatar
Jare Jare ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 10.01.03
Sijainti: Loppi, Finland.
Viestit: 8.488
Perusasetus

Lainaus:
quote:
Alfasterissa on muistaakseni rangen pto-mötiköistä rakennetut kytkimet kummassakin kardaanissa etu/taka/nelivetoa varten.

-74 Range, 215cid V8
#4x4@ircnet
Jep jep sellaisista '70 luvun rankun laatikon osista ne oli kasattu Alfasteriin. Sijoitus oli meillä mogin pinjonin päähän, koska siellä oli enemmän tilaa toteuttaa, ku laatikon ja rungon välissä, mutta johkiin tavallisempaan maasturiinhan se onnistuis kyllä aika kivutta suoraan jakolodjun päätyyn.

Mulla olis sellainen mielikuva, että Parkkisen Harrin Modi luokan tojossa joskus aikoinaan, joka nykyään on Birgellä, oli joku "pikku vaihteisto" kytketty takakardaanin lähtöön, millä siis sai vedon katkaistua takakardaanilta. Ja joskus aikanaan huhu kerto, että se olis toteutettu tojon osilla....????? Ja joku muistikuva oli, että Järvisen Jukka (Mansesta) olis ollu sitä suunnittelemassa. Nooooo voin muistaa kyllä ihan väärinkin.

Sit ite otin ainaki Swamp Jumperissa HJ:n vanhan mallin jakiksesta sen estinraudan kokonaan vekka että sai pikkupuolella takavedon päälle. Enkä kyllä huomannu niiden muutaman metsä reissun aikana mitään ongelmaa vaikka koko rauta oli pois.


Muutta nyt pihalla on koko tekniikka, missä NP205 jakis odottelemmassa uusia rakentelu ideoita.





<center>---------------------------------------
"And on the seventh day GOD greated Off Road"

</center>

Vastaa lainaten