Viestiketju: Ineos Grenadier
Näytä yksittäinen viesti
  #6  
Vanha 28.12.2023, 09:18
nemola nemola ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen
 
Rekisteröitynyt: 18.12.21
Sijainti: Suomi
Viestit: 176
Perusasetus

Kiitos landman raportista sisältäen näkökulmaa, jollaista saattaa olla turha etsiä lehtijutuista. Voisikohan tuolla etupään säädettävällä casterilla saada muutettua ohjausta yhtään yhteistyöhalukkaammaksi katuajoon vaikka kai tehtaalla on perustelunsa tuollaiselle valinnalle. Itsellä casterin säädöstä on kokemusta vain katuautosta, johon alatukivarsien korin takakiinnikkeet vaihtamalla muuttui caster ja samalla ohjaus.

Itse itseäni lainaten:
"10.12.2023, 13:44 Defenderin valmistus loppuu
TM lupailee kk:n lopulla ilmestyvässä nrossa olevan maasturivertaulussa uusi Defender, Grenadier, M-B G ja Land Cruiser."

Tuli lukaistua kirjastolaitoksessa tuosta nrosta 1B/2024 vertailun loppuyhteenveto ja maastoajon osuus. Harmillisesti autojen rengastuksessa oli isoja eroja (AT, kitkat ja kesyt M+S:t). Olisi ollut mielenkiintoista, jos edes maasto-osuuteen olisi laitettu sama rengastus. Joustovaroista olisi myös mielellään nähnyt tarkempaa vertailua lukoista ja pyörien jarrutteluista huolimatta, kun alustarakenteissa on isoja eroja. Mutta muuten monipuolinen vertailu ainakin sivumäärästä päätellen vaikkakin TosiMaasturistit voivat pitää tuota maastoajoa verryttelynä:

https://tekniikanmaailma.fi/lehti/1b...staa-legendat/

(Ja TM:lle sellainen vinkki, että takaisin se yksittäisten juttujen ostomahdollisuus nettisivujen kautta. Nettilehden ma-tilaus ei korvaa niitä.)
Vastaa lainaten