Näytä yksittäinen viesti
  #26  
Vanha 30.10.2023, 12:19
Hcet:n Avatar
Hcet Hcet ei ole kirjautuneena
Konkari+
 
Rekisteröitynyt: 08.07.15
Sijainti: Tampere
Viestit: 666
Perusasetus

Nerd-O Original luokassa ei saa koriakaan korottaa tai mitään muuttaa. Ja miksi sportage miksei sorento?
Ja jos säännöt muokattaisiin suosimaan sportagea niin olisi sekin kyllä väärin. Nyt säännöt on samat kaikille ja luokkia on monta.

Modin ja promodin välillä vain kynnys on iso. Korin isompi muuttaminen heittää suoraan pro modiin ja siellä ei pelkkä korin muokkaus taas kanna pitkälle. Jossain kohtaa se kynnys kuitenkin pitää olla.

Mitä noihin kuluihin mennään niin itselle maksaa nyky polttoaineilla pelkkä normiajopäivälle meno n.120€ ja jos raision kiville lähtisi niin likelle 200€. Siinä muutama kymppi hitsihaalarista ja vaikka se 200€ kypärä ei ole kaatava.

Itsellä ja varmasti meitä on muitakin niin ajamaan lähtö on kaatunut siihen että paikalle ei pääse kun on päällekkäisiä menoja tai siihen että sopivaa kalustoa ei ole. Itse olen monesti suunnitellut tuloa, mutta HS:än radoissa ei ole muuta haastetta kuin auton kääntäminen ja modin radat olisi oikeita, mutta auto istuu vain pro modin sääntöihin. Tietenkin kytkettäävien lukkojen puute tekee kääntymisestä kankeaa, mutta ajamaan pääsisi.
Joskus miettinyt että olisiko mahdollista mahdollistaa johonkin luokkaan osallistuminen siihen sopimattomalla autolla(alempaan luokkaan siis) niin että pisteet laskettaisiin, mutta sijoitusta ei annettaisi. Olettaen että auto muuten ok. Tällöin olisi helppo tulla tutustumaan lajiin ja järjestäjälle tulisi osallistujia ja mahdollisesti joskus kyseinen henkilö muuttaisi autonsa sääntöihin sopivaksi että saa sijoituksen, mutta tämä vain aatoksella että tulisi osallistujia
Vastaa lainaten