Näytä yksittäinen viesti
  #21  
Vanha 29.10.2023, 09:09
Koivunoksa:n Avatar
Koivunoksa Koivunoksa ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+
 
Rekisteröitynyt: 06.04.10
Sijainti: Suomussalmi
Viestit: 285
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja PeteTurku Näytä viesti
En jaksa kopioda koko Nerd-O tarinas, mut vastaan hiukan.
Onhan trialissa olemassa original-luokka jossa juurikin nämä Sportaget voisi ajella.
Mitä tulee kypäriin ja haalareihin, ni lienevät turvallisuutta edistäviä vaatimuksia. Haalareina itselläni ollut Blåkläderin 100% puuvillaiset hitsarin haalarit, eli ei ole kovinkaan iso taloudellinen uhraus. Ja autourheilukäyttöön tarkoitettu kypätä maksaa parista sadasta ylöspäin, eli ei uskoisi senkään kaatavan kenenkään harrastajan budjettia, kun näilläkin varusteilla voi ajella monetmonet vuodet.
Nämä varusteet on aika pieni osa koko lajin budjettia, eli ainakin omasta mielestäni tekosyitä.
Tämä on totta jos sitten harrastus saa kipinän jatkua. Mutta ainakin itselle on aika iso kynnys kokeilla lajia jos siihen ekaankin kisaan pitää ostaa 200+€ kypärä ja 200+€ haalari. Sitten jos ei iskekkään kipinä lajiin niin tuonki 400-500€ ois voinut sijoittaa huonoihin hevosiin ja itämaisiin naisiin.

Kokemuksesta tiedän sanoa toisen lajin puolelta. Haulikko ammunnassa ollut vuosia mukana. Ja kuullut että sellaisiakin ampujia on mukana jotka ampuu tuhansia euroja kesässä mutta eivät tule koskaan virallisiin kisoihin koska pitäisi ostaa virallisella lonkkamerkinnällä oleva ampujaliivi. Halvimmat mallit kuitenkin maksaa netissä n100€

Se on jännä että mihin sitä rahaa on ja mihin ei

Viimeksi muokannut Koivunoksa : 29.10.2023 09:13
Vastaa lainaten