Näytä yksittäinen viesti
  #20  
Vanha 16.04.2023, 19:55
33SD:n Avatar
33SD 33SD ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 20.03.04
Sijainti: Etelä-Karjala
Viestit: 1.494
Perusasetus

Ihan tällei kuvitteellinen tilanne jota tuossa tuumailtiin. Jos metsänomistajalla olisi maasturi jolla kuljettais työvälineitä, sahoja, kaatotunkkia, taljoja, ym. painavia tavaroita työkohteille. Ajelis omalla maalla ja omissa metsissä mutta metsäteitä ei olisi puomilla suljettu joten sinne saattaisi eksyä "siviilejä" sienimetsälle. Ehkä jopa virkavaltaakin joskus, tuskin sienestämään?

Mietittiin porukalla päissämme että mikä lienee suurin synti/ pienin: ajella liikennekäytöstä poistetulla jossa kilvet paikoillaan vai joskus muinoin rekisteristä poistetulla ja kilvet palautetulla=lopullinen poisto vai ehkä omavalmiste putkirunkohäkkyrällä jossa ei ole valmiste- eikä runkonumerotunnisteita.

Joskushan näkee jossain kun mennään vanhalla rekisterikilvettömällä traktorilla metsätöihin ja tehdään jopa pieni siirtymä tiellä.

Missään näissähän ei ole mitään vakuutuksia ja jos jotain käy niin maksaja on siinä kuskin paikalla! Mutta noin niinkuin virkavallan/trafin puolelta katsottuna minkälaista penalttia olisi tiedossa?
__________________
Marko

Nyt tavoittaa myös whatsappilla.