Viestiketju: Hilux 2006 öljyista
Näytä yksittäinen viesti
  #2  
Vanha 01.05.2022, 20:37
Luoppis Luoppis ei ole kirjautuneena
Veteraani
 
Rekisteröitynyt: 17.01.10
Sijainti: Asikkala
Viestit: 1.148
Perusasetus



Tollanen kaavio löytyi jostain maailmalta D4D koneisiin liittyvässä foorumissa. Ja luokitus API CF-4 tai vastaava/korkeampi. Varmaan pärjää melkeen millä tahansa öljyllä missä vaan purkissa sanoo jotain että sopii ahdettuihin dieselmoottoreihin plus että sopii hiukkassuodattimella varustettuihin koneisiin? (Eikös noissa hiukkaskiihdytin ole)

Etuperässä voinee käyttää mitä vaan haluamaansa öljyä. Takaperiä on sähköisesti kytkettävällä lukolla ja onko loputkin Suomeen tuodut kitkalukolla, ainakin vanhoissa Hiluxeissa oli? Parhaiten saat asiaan selvyyden auton tyyppikilvestä. Ainakin vanhemmissa Hiluxeissa oli tyyppikilvessä lokero Axle: ja siinä on joku koodi mistä saa googlella ohjeet miten sitä tulkitaan. Kitkalukollisissa akseleissa saattaa olla myös jossain täyttöpropun lähettyvillä tarra "LSD", mutta voipi olla ajan saatossa hävinnyt tai voimakkaan likakerroksen peitossa.

Päävaihteistossa ei mun mielestä ollut mitään erityistä vaatimusta öljyn suhteen, GL-4 ja ei missään nimessä GL-5 peräöljyä sinne. Jakolaatikkoon varmaan sama?
__________________
100% hiilineutraali vuoteen 2086 mennessä

Viimeksi muokannut Luoppis : 01.05.2022 20:40
Vastaa lainaten