Näytä yksittäinen viesti
  #1  
Vanha 05.04.2022, 09:42
Rehumarki Rehumarki ei ole kirjautuneena
Aloittelija
 
Rekisteröitynyt: 15.04.20
Sijainti: Järvenpää
Viestit: 21
Perusasetus

Milwaukee akkutyökalut


Terve en oikeen netistä löytänyt kokemuksia niin onko täälä kokemuksia kyseisistä vehkeistä. Mulla on jo pari punaista konetta niin mielellään saman merkkisiä käyttäisin jatkossakin, ja joo tiedän kyllä että niissä on punaisen koneen lisää ja joku käyttää vain ja ainoastaan makitaa yms yms.

https://webshop.industriacenter.fi/p...422b-milwaukee

Tää kulmavinku on yks mun lempparikoneista paineilmavehkeenä mut jään johtojen kanssa niin solmuun että ei pysty tekemään muuta kuin juomaan kaljaa😅 eli onko jollain tällanen ja käyttökokemuksia.

https://webshop.industriacenter.fi/p...bi-0-milwaukee

Toi kompura menis samoilla m12 akuilla saako tolla maastoauton renkaan täyteen jos ei oo pois vanteelta vai meneekö vaan kaikki röökit ja palaa hermo?

https://webshop.industriacenter.fi/p...rc-0-milwaukee

Sitten meinasin tallille, kesämökille patrolliin yms. Tollasta akku ja verkkovirralla toimivaa ratioo mikä lataa kans. Tästä lähinnä kiinnostaa että onko äänenlaatu ja volyymi mistään kotoisin vai ostanko tähän käyttöön sitten jonkun jbl:n


Elikkäs käyttökokemuksia olisin vailla.
Sit jos jollain on joku tutun tuttu mikä myy alennuksella punaisia koneita niin saa vinkkaa vaikka yv.

Menee varmaan jo pitkäksi lukea mutta mun nimimerkki sais olla Rehumäki tai joku eikä toi rehumarki minkä kaljapäissäni laitoin. Millä vaihdetaan?😅

Vastaa lainaten