Viestiketju: BJ75 SA-1084
Näytä yksittäinen viesti
  #335  
Vanha 05.03.2022, 12:44
Jull Jull ei ole kirjautuneena
Konkari+
 
Rekisteröitynyt: 28.08.05
Sijainti: Lieksa
Viestit: 653
Perusasetus

Konehuoneen puolella oon viimeiseksi keskittynyt 3B => 12H-T vaihdon edellyttämiin muutoksiin, eli tuo kytkimen työsylkän paikan vaihto ja sopivilla letkulähdöillä varustetun syylärin asennus.

Kytkinsylinterin putkituksen tein lopulta Ate:n teräsputkesta, joka on jo alunperin tosi lähellä Toyotan alkuperäistä putken sävyä ja yllätykseksi parempaa taivutella ja oikoa sopivaan muotoon verrattuna kuparinikkeliin. Eli olisi pitänyt älytä rakentaa auton kaikki putket tuosta, olisi jäänyt tympeät maalailuvaiheet kokonaan pois.







Otin taka-akselilta 430 mm letkun tuohon ja taakse laitoin vähän pidemmän 460 millisen, että on joustovaraa siellä vähän enemmän. Nesteet on sisässä ja hyvin tuntuu kytkinkynkkä liikkuvan tuolla systeemillä.





Hj75:n syyläri oli helppo asennella paikoilleen, kiinnitykset ja koko on samat kuin 3B:n syylärissä, putkilähdöt on vaan toisella puolella ja neljäs pillirivistö tehokkaampaa jäähdytystä varten. Kiinnitysnippelit ja -kumit vaihdoin, kun halvalla sai.











Hj75:n letkut löytyi tarvikkeena. Yläletkua pitää vähän lyhentää, muutenhan nuo passaavat. Tuossa näkyy myös ohjaustehostimen pumpun paineletku, joka saattaisi toimia tuolleen lenkille kierrettynä, jos ei viitsi uutta letkua tuohon teetättää. Vaatisi vaan koko tehostinputkihässäkän poispurkamisen jos tuohon muutoksia meinaa tehdä..





Seuraavaksi ehkä lokareita paikoilleen, että pääsee konehuoneen sähköjä niihin kiinnittelemään.

__________________
BJ75
SLCK #274
Vastaa lainaten