Viestiketju: Uusi Jimny (gen4/GJ)
Näytä yksittäinen viesti
  #117  
Vanha 21.01.2022, 22:45
Rakennusmetsuri Rakennusmetsuri ei ole kirjautuneena
Aloittelija
 
Rekisteröitynyt: 21.01.22
Sijainti: Pirkanmaa
Viestit: 19
Perusasetus

Tervehdys!

Tänään piipahdin Lempäälän ideaparkin lähistöllä automyymälässä. Tarkoitus oli käydä kokeilemassa sopiiko pienen nelivedon jakkaralle 191 senttiä ja 112 kiloa kotimaista lihaa.

Sininen Jimny paistatteli isoikkunaisen marmoripalatsin paraatipaikalla, etupuskuri ikkunaruutuun päin, ikään kuin valmiina ponnistamaan ylikirkkaasta keinovalaistuksesta ja modernilta porcelanto-laattalattialta kohti villiä ja vapauttavaa luontoa.

Satunnainen renkaanpotkija yllättyi positiivisesti minimaasturin kuljettajalle tarjoilemista tiloista. Tännehän sopii vähintään yhtä hyvin kuin klassikko-Defenderiin. Kuution muotoinen pikkuriikkinen kori tarjoili pienen tilayllätyksen kapteenin paikalta arvioituna. Kuvittelin ennalta liian ahtaaksi. Ei ollut.

Niinhän siinä kävi, että kompastuin seuraavaksi myyjän koppiin ja samassa hötäkässä suoraan käteeni myyjän syöttämä mainoskynä osui vaihtosopimuksen alaosaan piirtäen siihen puumerkiksi tulkittavan koukeron. Ennen kuin tajusinkaan mitä oli tapahtunut, myyjä kiitteli sujuvista liiketoimista ja kehotti pakkaamaan myös kesärenkaat autooni kun sen heille seuraavalla viikolla luovutan.

Nyt kun kokonaiskuva päivän tapahtumista alkaa pikkuhiljaa muodostua, hahmottuu samaa kyytiä myös erinäisiä kysymyksiä, jotka kiertyvät enemmän tai vähemmän myymälässä kohtaamani pienen nelivedon ympärille.

Koska en pidä lainkaan kylmästä, olisi tietysti mukava kuulla, että auto on paukkupakkasillakin lämmin, eikä edes varpaat palele.

Mitkähän on suurimmat renkaat mitkä tuohon voi vakiona laittaa? Esim. BF Goodrich All Terrain tai vastaava.

Onko Pirkanmaalla jotain luotettavaa, suositeltavaa ja kokenutta pajaa, joka voisi asentaa autoon jonkinlaisen korotussarjan? Onko täällä tällaisista ”kantojen ylityssarjoista” kokemuksia/suosituksia? Onko mitään merkkiä ehdotella?

Jatketaan tästä toisella kertaa, ettei kirjainmuste lopu näytöstä.
Vastaa lainaten