Näytä yksittäinen viesti
  #2  
Vanha 31.10.2021, 08:26
Timo_L:n Avatar
Timo_L Timo_L ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 26.08.06
Sijainti: Paloheinä, Helsinki
Viestit: 7.396
Perusasetus

No jos kyseessä on sama jakolaatikko kuin autosta irrottaessa, niin ilmiselvästi jotain on mennyt pieleen jos ei se nyt enää uppoa pohjaan asti.. Pitäisi mennä ihan helposti ilman tappelua paikalleen.

Input shaftin sisällä on se "pilot bearing", äkkiseltään ei tule muuta mieleen kuin että se on joko vääränkokoinen tai väärällä tavalla asennettu, tai että input shaftin spoorien sisällä on jotain pielessä. Minkään muun ei pitäisi ahdistaa vastaan, koska etummainen iso laakeri ja sen ulkokehä ei oikein voi olla olematta pohjassa, samoin itse input gear menee suoraan omalle paikalleen kun vain laittaa.
Vaihteiston takatiiviste tai jakiksen etutiiviste ei voi tuota myöskään tehdä.


Jos kyseessä on romikselta hommattu jakolaatikko, niin sitten tilanne voi olla ihan eri - noissa on lyhyttä, keskipitkää ja pitkää input gearia. Jos yrittää laittaa '93-'95 249- jakista kasikoneen perästä '96-'98 autoon, niin jakiksen sisäänmenoakseli on liian pitkä.
__________________
Jeep Grand Cherokee 5.9 Limited LX, käyttöauto sopivasti maastoon varusteltuna.

Jeep Cherokee 4.0 - Ikuisuusprojekti Moggiakseleilla, 42" renkailla ja kaikensortin enemmän ja vähemmän oleellisilla ominaisuuksilla.

Jeep Cherokee 4.0 - Menehtyi kunniakkaasti Stadin Cruiseissa 5/2008.
Vastaa lainaten