Näytä yksittäinen viesti
  #106  
Vanha 16.10.2021, 07:06
Dervish:n Avatar
Dervish Dervish ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 18.08.08
Sijainti: Kalvola
Viestit: 86
Perusasetus

Uusi "offaaja" mutta näköjään jo vanha palstan jäsen. Liekö aika koittaa aktivoitua vaatimattoman 13 vuoden hiljaiselon jälkeen kun pihaan tuli "disco mörkö".

Aikoinaan tuli kierrettyä kaiket kesät auto(ja erotiikka)tapahtumia kuvaamassa ja silloin näköjään on tännekin tullut rekisteröidyttyä. Toki kuvat ei ole enää missään esille, vain omissa arkistoissani tallessa.

Onko tämä sitten jotain myöhäistä neljänkympin kriisiä ja ittensä ja ongelmien hakemista, mutta Land Rover Discovery II tuli eilen kotiutettua omaan pihaan.
Mitään oikeaa tatsia ei ole oikeaan nelivetoiluun ei ole, satunnaista BJ40 kruisailua laina-autolla asfaltilla ja Pornaisten Paratiisissa Krazeilla jne härveleillä kokeilemista. Nyt saa leikkinelikko lähteä kiertoon, eli audi a3 1.8tq.

Ensitöikseen pitää vähän rengasostoksia ja pari pientä pisteosaa hoitaa kuntoon, ja disko mörkö on sitten tarkoitus olla daily beater, eli työmatkaa tulee saamaan, katsotaan koska rohkenee mennä maastoon, ihan soratien ulkopuolelle.
Eli paljon on opettelemista ja tutustumista edessä.

Jos joku tunnistaa auton, niin saa kertoa historiaa jne. Kuitteja olikin jonkun verran mukana parinkin edellisen omistajan toimesta mutta en ole vielä ottanut yhteyttä suoraan.
Liitetiedostot
Click image for larger version

Name:	Avatariksi.jpg‎
Views:	207
Size:	303,3 Kt
ID:	100400  
__________________
--
Kuvia moottoriurheilusta sun muusta... Tai ainakin joskus oli, enää ei jaksa.
http://www.partanen.net/
Vastaa lainaten