Viestiketju: Bimmerin korotus
Näytä yksittäinen viesti
  #11  
Vanha 15.10.2021, 11:10
Nerd-O Nerd-O ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 13.05.03
Sijainti: Kusinen pk-seutu
Viestit: 8.849
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Macke Näytä viesti
Kone itsessäänhän on hyvä poislukien se että se syö hehkuja ja termostaatteja. Läpät kannattaa M57 koneisesta nyplätä pois
Testerin mukaan hehkut 1,2,3 ja 4 on poissa pelistä Kyllä se silti ihan ok käynnistyy, eikä mitään vikavaloa pala. Mut tilasin jo kaikki uudet hehkut siihen. Kuulemma myös hehkun joku ohjausboxi kannattaa myös päivittää? No sellainen on myös tulossa. Läpät viskataan myös mäkeen tuossa samassa operaatiossa. Siihenkin on osat.

Vaihdelaatikko on tuossa pelissä se GM:n 5-vaihteinen tomaatti. Siihen tilasin jo uuden suodattimen ja vaihdetaan siihenkin öljyt. Siitä nuo bimmet on hyviä, että joka asiaan löytyy juutubesta video miten se tehdään. On kyllä typerä laatikko kun mistään et tosiaan näe paljon siellä on öljyä. Melkoisen nipun kuitenkin tilasin palikoita siihen. Pääsee sitten pulttamaan.

Renkaatkin pitää ostella. Meinasin ostaa siihen Toyo Open Country a/t renkaat 235/65-17 koossa. Kuulemma se pitäisi mennä siihen just, ettei ota mihinkään kiinni, eikä mitään tarvi modailla.


Mitään mutarenkaita en tuohon laita kun ei tuollaisella tee kuitenkaan yhtään mitään asvaltin ulkopuolella. Mutta on hieman karheemmat renkaat kuitenkin.
Vastaa lainaten