Viestiketju: BJ75 SA-1084
Näytä yksittäinen viesti
  #278  
Vanha 27.08.2021, 11:47
Jull Jull ei ole kirjautuneena
Konkari+
 
Rekisteröitynyt: 28.08.05
Sijainti: Lieksa
Viestit: 653
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Samppahj Näytä viesti
Huomasin saman sitruunahapon kans. UÄ-pesurissa lämpö päällä oli välillä melkonen porina ja ruosteet katos. Sitte ku isompia hapotin, nii siitä ei meinannu tulla mitään. Päästin isoon saaviin niin kuumaa, ku varaajasta sai ja sinne pesuvatiin happoseos. Pysy hetken lämpimänä, sitte tyssäs teho.

Hyvä kikka tuo kylkeen teippaaminen. Samanmoisella työkalulla itekki tein päät. Taivutuspihteinä oli Biltema. Se putken oikasulaite oli mielestäni ehdoton kapine, ku noita yrittää siististi tehdä. Helpottaa paljo, ku ei tartte käsin nitkutella suoraan. En muista mikä nettimaalikauppa, mutta kuitenkin suositteli happopohjamaalia noihin jarruputkien maalaukseen. Suihkin spraypullosta sitä jonka jälkeen sprayepoksi ja päälle 2k spraytavara. En tiedä miten pysyy.

Hienoa työtä!

Kiitos

Ite jo ruiskulla epoksia noihin putkiin tänään suihkin, päälle taidan vaan lähelle sävyä sattuvan varaosaliikkeen spraypurkin suhuutella. Alkujaan mietin maalaanko noita edes, saattaa olla haasteellista maalin pysyvyys tuossa kupari-nikkelissä..
__________________
BJ75
SLCK #274

Viimeksi muokannut Jull : 27.08.2021 11:52
Vastaa lainaten