Näytä yksittäinen viesti
  #34  
Vanha 20.07.2021, 08:48
-MaTTi-:n Avatar
-MaTTi- -MaTTi- ei ole kirjautuneena
Guru
 
Rekisteröitynyt: 27.07.04
Sijainti: Jokela, Finland.
Viestit: 10.990
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Jeeppinen Näytä viesti
Järkipuolueiden soisi toimittaa halvalla kansalaisille sellaista menovettä, millä normaaali elämä sujuu.
Siitä palkkioksi päättäjät saavat CO2 tilastot joka tapauksessa oikeaan ja alenevaan suuntaan. Eikös tällainen ole win-win kansalaisille ja johtaville puolueille eli Suomelle?
Kyllä se on jo nuijittu lukkoon että polttomoottorit ajetaan alas ja sähkö on tulevaisuus, olipa se sitten ympäristöystävällistä tai ei, paikallispäästöt saadaan ainakin isoista kaupungeista huonompiosaisten kaivospaikkojen ympäristöön toisessa muodossa. Marginaaliryhmien näpräilyä on kaikki bioaineet ja kaasut, ei EU niistä välitä. Siirtymävaiheessa ehkä vielä hitusen, mut ei oo tulevaisuutta pitkällä tähtäimellä ainakaan kevyeen kalustoon.

E85 näyttää seuraavan hinnaltaan 95:sta, just ehkä himpun halvempaa kuin 1.3:lla kertoo. Ei kauheesti kannusta muuttamaan mitään. Harva auto osaa hyödyntää oktaanilisäyksen niin että käytännön kulutus jäisi edes lähelle bensalla ajoa. Teoriassa vaatii energiasisällön erona tuon 30%:n kulutuslisän. Auton omat mittarit voi näyttää ihan höpöjä, niistä ei kannata kulutusta katsoa 85:n kohdalla.
Vastaa lainaten