Viestiketju: BJ75 SA-1084
Näytä yksittäinen viesti
  #256  
Vanha 28.06.2021, 17:07
Jull Jull ei ole kirjautuneena
Konkari+
 
Rekisteröitynyt: 28.08.05
Sijainti: Lieksa
Viestit: 653
Perusasetus

Osatäydennystä Dubaista. Enimmäkseen nippeleitä, JIS-pulttia ja -mutteria, letkulemmareita, pyöränpultit, orkkis J75 antenni ym. Tärkeimpänä nuo tukikumit että pääsee moottoria kiinnittelemään valmiiseen runkoon. Varalle otin 12H-T:n kannentiivisteen kun niitä vielä saa, tiedä milloin lopettavat alkuperäisen valmistuksen.

Ausseista on tulossa suoraan paikalleen käypäinen HJ75:n kupari/messinkisyyläri, jossa on putkilähdöt oikeilla paikoillaan H-konetta varten ja yksi lisäkennorivi 3B-moottorin jäähdyttimeen verrattuna. HJ75:n ylä- ja alavesiletkut oottaa jo hyllyssä, joten (teoriassa) jäähdytyspuoli pitäs alkaa olla bolt-on, kunhan tuo syyläri kotiutuu, tai no tuulitunnelin joutuu muokkaamaan entisestä..






Jarrutehostin/sylinteripaketti ei näköjään ole enää parhaassa hapessa. Pääsylinteristä löytyi hapottelun ja lasikuulapuhalluksen jälkeen orkosta sen verran, ettei tuo uusilla kumeilla korjaannu varmaankaan. Tehostimen kunnon voi kuvasta todeta






Ihan turhaan tuon jarrupääsylinterin sipistelin siis, mutta kytkimen pääsylkystä saa varmasti toimivan korjaussarjalla.




Tuommoisia monttuja oli syöpynyt muutamaan kohtaan jarrusylinteriin:




Onneksi Aisin/Advics -kampetta löytyy vielä ihan kohtuuhinnalla tilalle. Nuohan pitäisi olla melkolailla samaa tavaraa, mitä tehtaallakin on asennettu:





__________________
BJ75
SLCK #274
Vastaa lainaten