Viestiketju: Romutuspalkkio 2021
Näytä yksittäinen viesti
  #42  
Vanha 14.01.2021, 22:47
Hessu888:n Avatar
Hessu888 Hessu888 ei ole kirjautuneena
Arvostettu jäsen
 
Rekisteröitynyt: 14.10.07
Sijainti: Finland
Viestit: 2.903
Perusasetus

Jos nää supernippuromuttajaidolimme hoitivat kaikki temppunsa voimassa olevan lain mukaisesti, niin he ovat oikeutettuja saamaansa hyötyyn. Jos Tragikom ei myönnä etua, voi asian viedä hallinto-oikeuteen ilmaseks kuten tuontiautoverosotkuissa tehtiin.

Se onkin sitten mielenkiintosta, että kun lakimuutosta ei ole vielä tehty, niin millä mandaatilla joku (kuka?) on kieltänyt yksityisiä firmoja romuttamasta yksityisten henkilöiden autoja? Tai käytännössä kirjoittamasta todistuksia. Mikä sanktio siitä tulisi jos kirjottaisi todistukset?

Mä oon aika varma, että se joka romututtaa autolaaninsa vieden joka romun eri firmaan eli yhdeltä romuttajalta aina yksi todistus, keräämällä kasan todistuksia ja tilaamalla uuden auton ennen kuin ehtivät lakimuutosta tekemään, saa sen ilmasen sähköauton viimeistään hallinto-oikeuden kautta. Toinen vaihtoehto ottaa joka autosta parin tonnin korvaus valtiolta korkoineen jos makso patteriauton omilla rahoilla aiemmin.

Mutta onhan se helvetin kuvaavaa että vihertaistolaisilla on hallituksessa aikaa hoitaa kiireaikataululla tällaista marginaalista porsaanreikää, mutta sitten sitä aikaa ei löydy rokotusasioiden tai työllisyystoimien suunnitteluun.
__________________
An nescis, quantilla prudentia mundus regatur

Viimeksi muokannut Hessu888 : 14.01.2021 22:54