Näytä yksittäinen viesti
  #54  
Vanha 07.01.2021, 12:05
Northern Northern ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen
 
Rekisteröitynyt: 10.11.19
Sijainti: Raisio
Viestit: 120
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja kallo Näytä viesti
Rajota vaan tarpeen mukaan vähän sitä kääntyvyyttä. Kestää murrokset nokko paremmin. Mulla -44 vanteilla 39,5 saa rajoittaa kääntyvyyttä jonkin verran, mutta 16x8 et +8 vanteilla 37/12.5 ei tainnu vielä edes rajotinruuviin tarvia koskea.

En ainakaan itse ole havainnut Minkäänlaista intohimoa ostaa kolmen tonnin RCVn settiä kun nuo 39.5/18 boggerit on pyörineet alla parisen vuotta ja on ajettu, saanut runtua ja sikaa kaikella mitä seiskatappisella pumpusta olevalla kuusnollaviitosella saa aikaan. Ennemmin vaikka laittasin vuoden välein uudet Löbröt sinne kuppeihin 150€/laaki ja ostasin lopulla rahalla kaljaa ja/tai tiuhemmat perävälitykset.

Laakereita sen sijaan tuntuu että keulille saa vaihtaa aika tiuhaan, liekö johtuu jonnin verran kosteahkoista ajoalueista.
Kuulostaa hyvältä ja valitaan tässä kohtaa tämä tapa edetä. 8x16 olisi aika sopiva koko jos sellaiset vaan löytyisi jostain ... kaikkea muuta näihin saa mutta vanteet on vähän hankalia.
Italiasta 7x16 et 0 valmiit Beadlockit saisi heti joten ehkäpä.. onneksi tämä ei ole ihan vielä jarruttamassa rakentelua, on tässä vähän tätä muutakin kesken
Vastaa lainaten