Näytä yksittäinen viesti
  #254  
Vanha 29.09.2020, 08:42
Samppahj:n Avatar
Samppahj Samppahj ei ole kirjautuneena
Konkari+
 
Rekisteröitynyt: 06.10.15
Sijainti: Vähäkyrö
Viestit: 600
Perusasetus

Ovien kans tuli hiukan takapakkia, niin piti keksiä pieni väliprojekti. Se oli pakoputki. Uus takimmainen pätkä olis maksanu n.500€ ja saatavuus epävarma. Motonetin tarvike ei taas oikeen kiehtonu. Joten varastosta löyty joskus kylkiäisenä saatu orkkisputki.


Oon sitä kattellukki, että suht hyvä kuntonen, joten päätin sen pesasta. Ryönän alta löyty vielä korvakkeissa suht hyvin keltasta jäljellä, joten innostuin hiukan lisää. Takimmainen panta puuttu, sen oli joku väkivalloin irrottanu. Panta löyty hyväkuntoisena käytettynä, joten sekin ongelma ratkesi.



Pesussa tosin löyty ikäviä vaurioita.




No... Siihen löyty apu Wishiltä.

Yllättävän hyvin toimi tämä. Vaati vaan liimattavien kohtien lämmityksen kuumailmapuhaltimella ennen liimausta, että tarras kunnolla kiinni.

Jonkin verran aherrusta, niin alko näyttämään paremmalta. Päähän tosin tarvi käyttää vasaraa ja rälläkän viiltoon hitsiä.




Sitten kevyt hiekkapuhallus.


Ja alkupätkästä tuttu POR-15 High Temp alumiini päälle.




Ei siitä ihan täydellinen tullu, mutta melko lailla hyvä vanhaksi putkeksi. Ja mielenlaatuuni sopivampi, ku tarvikeputki. Ja nyt on koko pakoputkisto saman värinen, joka on kiva asia sekin.
__________________
SLCK #552

HJ60 -88
Vastaa lainaten