Näytä yksittäinen viesti
  #30  
Vanha 14.07.2020, 07:01
Kettu_:n Avatar
Kettu_ Kettu_ ei ole kirjautuneena
Konkari++
 
Rekisteröitynyt: 11.07.10
Sijainti: Vantaa Off City
Viestit: 784
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Timo_L Näytä viesti
Juu ei keskustelu ole kielletty, kunhan ei ihan liikaa harhaudu aiheesta Lähinnä vaan se että aika moni puhalluspajoillakin todennut että etenkään ohuempia alumiinivaluja ja/ tai muita suht herkkiä juttuja ei kannata/ saa puhaltaa hiekalla vaurioitumisriskin takia, voi aiheuttaa muodonmuutoksia sekä kuluttaa liialti pintaa pois.

Muistan joskus pitkälti toistakymmentä vuotta sitten kun vein täysjoustofillarin alumiinirungon puhallettavaksi. Punnitsin sen tarkalla vaa'alla ennen ja jälkeen - rungosta oli lähtenyt reilusti toistasataa grammaa painoa pois, onneksi oli järeä runko. Alkuperäinen pintakäsittely oli anodisointi, eli isohko osa kadonneesta massasta oli rungosta poistunutta alumiinia.


Käyn hakemassa viimeistään kesälomalla säkin rouhetta niin selviää millaista jälkeä tulee, ja onko rouhe kotipuhalluksen jälkeen uudelleenkäytettävissä.

Mopon lohkoa alottelin puhaltamaan hiekalla niin kyllä siitä aika rajun näkönen tuli niin siirryin suoraan soodaan, olisikohan mahdollista ampua tuota pähkinää sooda balsteri tjsp kannulla? Itseä vähän rupee kyrpiinnyyttää vedellä hiekkapuhallus pallolla pieniä osia ja tuommonen kannu löytysi valmiina, sillä kannulla kokeilin myös vedellä+hiekalla niin aika hyvää tuli niinkin kuhan löyti oikean suhteen. Hiekallahan ei kuulu mun mielestä puhaltaa muuta kun paksuja metalleja kyllä se sen verta venyttää ja syö sitä metalliä + hiekkaa on joka kolo täynnä
__________________
Datsuki sj410 a15+jatco 3n71b
Vastaa lainaten