Näytä yksittäinen viesti
  #430  
Vanha 30.05.2020, 07:46
GrapL GrapL ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+
 
Rekisteröitynyt: 16.09.11
Sijainti: Savonlinna
Viestit: 245
Perusasetus

Lomautus..

7vkoa kohta ollut silleen et kahtena viikkona töissä ma-pe 7-15.30 la-su 7-11 + päivystys.. Kätteen onneks tuosta viikosta tulee ihan hyvä raha mutta silti tulot putos niin rajusti että kaikenlaista on joutunut tekemään ja epätietoisuuden jatkumisen kannalta. toki liitostakin jotain kolikoita saa.

Fz1-n yamahalle sai sanoo heipat, lainanmaksua piti siirtää ja yks lämminsäilytys tallipaikkakin piti irtisanoa.. noh rahat riittää kyllä. Mietin vaan et mites sitten jos ihan kokonaan työttömyys kutsuu.

Työskentelen kiinteistönhoitajana ns. korkeimmalla tasolla. Käytössä olevan palkkaluokituksen takia palkka melkein varmaan parasta mitä voi toivoa. Kiinostaako tää sitten enää jos joutuu töihin muualle ja pienemmällä palkalla?

Eikä suoranaisesti enää kiinnosta rivihuoltomieheksi palaaminen (avuttomien mummojen/pappojen palvelu kaupungissa).. ja taas mitä oon seurannut niin eihän tässä omassa kaupungissa oo ku niitä paikkoja. Harvemmassakaan mol.fi ilmoituksessa ei etsitä konetaitoista vaan yleensä kolanvarteen..