Viestiketju: BeeJay42 projekti
Näytä yksittäinen viesti
  #137  
Vanha 24.05.2020, 18:26
-MaTTi-:n Avatar
-MaTTi- -MaTTi- ei ole kirjautuneena
Guru
 
Rekisteröitynyt: 27.07.04
Sijainti: Jokela, Finland.
Viestit: 10.990
Perusasetus

Hiukka taas saanut eteenpäin vaikka työt haittaa harrastuksia ja kiireellisempiäkin keskeneräisiä hommia pitäis tehä.

Kardaanit putsasin ja maalasin, etuseen uus eturistikko, muut oli ok.





Loota oli vielä ekan pesun jälkeen möhnässä, vielä lisää liuotinpesua ja painepesuria. Edelleen pinttynyttä pikeentynyttä alustamassaa siellä täällä muun hapettuman ja ruosteen lisäks, mut kyl se nyt saa luvan kelvata. Eipä sitä sieltä katella kovin usein.


Ja naitettu takas moottorin jatkeeks. Väliin meni uus Aisinin kytkinpaketti.


Akselin niputin uusilla orkkis tiivisteillä (pl. vetarin stefa joka Tamgearsin ”super parannettu”). Mut eihän tätä tälleen voi jättää, suttaa jo uutena melkoisesti kun muutaman kerran kääntää samaan kohtaan. 🤦🏻


Eli tilaamaan Trail Gearsin polyuretaaniset Cros4wd:ltä. Näissä tuplahuulitiiviste ja 3 mm paksut nuo tukilaput. Nyt on hyvä. 👌


Akselin sain suunnilleen kasaan, napalukot pitää vielä putsailla ja kattoo miten sais pikku ruosteet toisesta pois ilman kromauksen pilaamista.


Jarrusatulat ja -rummut maalasin Foliatecin Vintage Copper 2K-maalilla pensselillä vedellen. Olipahan hidas kuivumaan, meni päiviä, mut ihan ok tuli. Jarrurummut näkyy ton verran, just sopivasti mun makuun.


Vasen jarruletku pitää vielä hommata pidempi, tuo iskarin tappi kun nyt sojottaa taaksepäin (mallina nyt pari hoojiin letkua peräkkäin).


Runkokin kannettu taas sisään. Antaa taas toivoa että tämän saa joskus vielä nippuunkin.

Viimeksi muokannut -MaTTi- : 24.05.2020 19:39
Vastaa lainaten