Näytä yksittäinen viesti
  #51  
Vanha 14.05.2020, 18:09
Heguli:n Avatar
Heguli Heguli ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 22.06.06
Sijainti: Espoo / Suomusjärvi
Viestit: 7.314
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Timo_L Näytä viesti
Tämäpä juuri, ja kun olemassaolevista kuvista ei näy onko talon alla muovia vai valurautaa, kaivosta varmaan näkisi suoraan kun ulkona vilkaisisi. Nousut päälinjasta on kyllä muovia, talon alla uskoisin olevan rautaa.
Jonkun perimätiedon mukaan linjat olisi kuvattu vajaa 10 vuotta sitten, mutta mitään dokumenttejä en ole siitä nähnyt. Me muutettiin taloon 2014..

Sukituksesta sen verran, että kun rakennettiin 2011-2013 omakotitaloa Tapaninkylässä, niin kadunvarressa Aarsleff sukitti Pohjois- Helsingin 1400mm pääviemäriä joka johtaa Pukinmäen pumppaamolle. Mulla on aika hyvä luotto siihen että jos sukituksia tehdään linjaviemäreihin niin ei se voi ihan paska systeemi olla kotonakaan kunhan firma joka homman tekee on osaava eikä mikään ovelta-ovelle pölynimurikauppias


Laitan viestiä/ soitan, meillä on yhtiökokous ihan lähiaikoina ja siinä voisi ainakin ottaa asiaa puheeksi.. linja on sinällään aika simppeli, suora rööri talon alla mistä neljän huoneiston kohdalla WC- pöntölle (110mm), WC lavuaari (75mm), kylppärin lattiakaivo (75mm) ja keittiön lavuaari (75mm). Päälinja käsittääkseni 160mm, mikäli kuvat on oikein tulkittavissa.
Pari vuotta olin Aarsleffilla töissä, noi isot putket niin äijäkamaa kun vaan voi !

Paha sanoa maan alla olevista putkista, taloista löytyy sekä valurautaa että muovia. Vanhat piirustukset ei välttämättä asiaa kerro oikein. Kuvaamallahan se tietty selviää.

Ollaan yhteyksissä !
__________________
Tumpula Racing Team
Vastaa lainaten