Viestiketju: BeeJay42 projekti
Näytä yksittäinen viesti
  #134  
Vanha 29.04.2020, 21:54
-MaTTi-:n Avatar
-MaTTi- -MaTTi- ei ole kirjautuneena
Guru
 
Rekisteröitynyt: 27.07.04
Sijainti: Jokela, Finland.
Viestit: 10.990
Perusasetus

Parin edellisviikonlopun hommia. Kevät tuli ja pohjolan raittiissa tallissa alkoi taas näkemään ja tarkenemaan. Akseleihin, tankkiin ja muuhun sämppään toinen kerros mustaa RM40-epoksia.


Viikolla kipasin Propinnasta puskurin takaisin, käytin vielä uudestaan kun ekalta reissulta jäi turhan isoja kraatereita puhalluksen jäljiltä. Paklasin niitä Plastic Paddingin kemiallisella metallilla ja sit toinen kerros niskaan. Nyt on hyvä, ei täydellinen, näkee et vanhasta tehty, mut vallan mainio. Ainakin parempi maali mitä uudessa omassa olis (näitähän sais vielä marmoritiskiltäkin reilulla 200€:lla).


Kääntöpallot oli aika rokkoset:


Paklasin nekin Plastic Paddingilla ja niistähän tuli ihan hyvät:


Epoksia muutama kerros pensselillä päälle kun ei jaksanu ruiskua viritellä:


Olka-akselit ja navat likos pari päivää hapossa ja sit vielä tolla sudilla loput pois:


Hulautin vielä lopuks ämpärissä niin sai peitattua pinnat kun ei heti ehtiny maalaamaan:


Etuperän otin irti ja pesin sen ja akseliputken sisustan painepesurilla. Harmaata vaseliini-peräöljy-mähnää oli vielä melkosesti, vaikka propusta ei mitään tullutkaan. Nyt pitäis öljyt pysyä kirkkaana.


Siinäpä sitä. Jospa vapun aikana sais akselin nippuun, kaikki tiivisteet olis uutta ja muutama vaihtokunnossa ollut laakeri myös. Uudet jarrusatulat pitää myös väritellä ekaks. Jätetään väri arvattavaks. 😜
Vastaa lainaten