Viestiketju: BeeJay42 projekti
Näytä yksittäinen viesti
  #128  
Vanha 14.04.2020, 00:15
-MaTTi-:n Avatar
-MaTTi- -MaTTi- ei ole kirjautuneena
Guru
 
Rekisteröitynyt: 27.07.04
Sijainti: Jokela, Finland.
Viestit: 10.990
Perusasetus

Välipäivitystä. Takaistuimia aloin mallailemaan ja kappas, molemmat olikin vasemman puolen penkkejä. :shock: Eipä tullut ennen purkua niin tarkasti katsoneeks, molemmat oli kyllä saman kuntoisia ja kiinnityspultit tuli lokasuojan kanssa yhteenruostuneena klimppinä mukana, milloin sitten lie vaihtunut toinen jakkara... Nythän mulla ajatuksena laittaa vasen penkki oikealle ja päinvastoin, niin sopii kaaren kanssa nippuun nätimmin.


No ei siinä, uutta metsästämään. Porvoosta (kiitos Simon) löytyi parikin aihiota, jospa tästä toisesta sais naputeltua suoran pohjan. Omasta parempi selkänoja.


Sit taas maalaamaan. Viikko sit viikonloppuna olikin harvoja kertoja kun oli tänä talvena maa valkeena (varjossa), vaik olikin 6-7°C lämmintä. Ton verran joutu paklaamaan, alumiinipakkelilla kaikki. Pohjaepokseja siis tässä tulossa.


Eilen sit pintoja takapulkkaanki. Osaa olla ahdasta tuolla pressutallissa kun seinustalla kamoja ja vajaa puolet muutenkin vain käytössä maaluuseen. 😝 No, loput biitit saa toivon mukaan suhuutella ulkona sit kun ilmat lämpenee.


Vastaa lainaten