Näytä yksittäinen viesti
  #2  
Vanha 01.03.2020, 22:58
BJ-40/76 BJ-40/76 ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 11.05.09
Sijainti: Oulu
Viestit: 5.053
Perusasetus

ei kokemusta, mutta ihmetyttää nuo ohjeet


Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja hami Näytä viesti
https://www.expondo.fi/stamos-pro-se...a-pro-10020016

Onko kellään kokemuksia kyseisestä/vastaavasta? Tai varmaan monellaki mutta jos kertois omin sanoin.....

Harrastekäyttöön, sais joskus jonku lapionvarren ees korjattua
lainaus ohjeista:

""""MAADOITUS
Jokaisen hitsauskoneen takapuolella on ruuvi maadoitusmerkinnällä. Ennen käyttöä laite tulee maadoittaa kaapelilla, jonka halkaisija on vähintään 6 mm²."""

-> "normaalista autotallista" siis harrastekäytössä olevista; ei taida monestakaan löytyä pistorasiaa tms, mistä saisi maadoitettua vähintään 6mm2 """halkitsijaltaan"""???? olevalla "kaapelilla" jonkin koneen takapuolella olevan olevan "ruuviin".

Voi olla ihan hyvä kone... Minulla on Italialainen? plasma, millä pitäisi pystyä leikkaamaan 16mm, ja onnistuu jos uudet elkut/suuttimet, ja kunnolla sähköä.
12mm levyn leikkaaminen on "suoritus", ja 8mm levyä voi leikata "huolellisella asenteella" 4mm levy menee jo "vasemmalla kädellä"
Autopeltihommissa, siis kun leikataan 0,6-1mm peltiä, niin tehoa pitää säätää piemmälle.

Minulle ei selvinnyt PIKAISELLA hakemisella, että onko myyjä Suomessa, Saksassa vai EU- ulkopuolella: (mm. prh ei tunne """"ALV-tunnus: FI27164304"""", suomessa jo vuosikymmeniä eri muodossa)

Siis jos tulee ongelmia, niin käsitelläänkö niitä suomen kuluttajasuojan, -EU vastaavan- vai käsiteläänkö niitä siten, että olet tuonut laitteen EU- alueelle, siis vastaat kaikesta?
Vastaa lainaten