Näytä yksittäinen viesti
  #228  
Vanha 25.02.2020, 15:13
mikjus:n Avatar
mikjus mikjus on kirjautuneena
Moderator
 
Rekisteröitynyt: 10.01.03
Sijainti: Lahti, Finland.
Viestit: 5.947
Perusasetus

Viime reissun vinssiähellyksen jälkeen muutin vinssin niin että kiinnityspultit osoittaa eteenpäin. Tila riitti melkein ja vinssin jalat tulee muutaman millin yli puskurista. Jouduin vähän loveamaan puskuria. Jouduin tekemään vinssin jalkojen ja puskurin väliin 10mm latista sovitetta kun palkin alalaidassa on lyhyt noin 45 asteen taitto joka aiheuttaa ongelmia. Samalla ylälaidan sovite toimii jäykisteenä puskurille. Nyt vinssin saa kokonaisena irti nopeasti. Samalla sain pois kokonaan omatekoisen XX Kg painavan sovitteen jolla vinssi nostettiin ylemmäs alkuperäiseltä paikaltaan.

En saanut vinssin kitaa alapultteihin koska kita olisi mennyt alalaidasta tyhjänpäälle. Jouduin nostamaan sitä hiukan ja samalla loveamaan kitaa jotta alapultit saa auki.

Ongelmia tuli reissun jälkeenkin hiilisillan kiinnityksessä vinssin moottorin runkoon. Toimi hyvin loppureissun mutta kotona tallissa uutta narua kelaillessa sisään rupesi kipinät sinkoilemaan. Korjautui kyllä kun kiristin ruuvin moottorin päältä mutta miksi alunperinkään löystynyt ja tämä oli jo kolmas kerta. Toisessa BOW2 moottorissa ei vastaavaa ole ikinä käynyt.

Naru oli pleissattu kahdesta hylätystä 10mm pätkästä ja katkesi kaksi kertaa viime reissussa. Nyt tilasin uuden 11mm "CHNMAX" narun. Se on ainakin bertassa toiminut hyvin.



"Kevensin" autoa poistamalla PTO:n. Hyöty ei ole montaa kiloa mutta eipä kallistuksissa karkaa öljyt PTO:n puolelle, jos sillä nyt mitään merkitystä on. Samalla tuli vaihdettua öljyt ja tarkistettua ettei TG:n välityksestä ole irronnut mitään ylimääräistä matskua "sisäänajossa". Öljyt oli ihan puhtaat.

Vastaa lainaten