Näytä yksittäinen viesti
  #227  
Vanha 23.01.2020, 11:09
mikjus:n Avatar
mikjus mikjus ei ole kirjautuneena
Moderator
 
Rekisteröitynyt: 10.01.03
Sijainti: Lahti, Finland.
Viestit: 5.948
Perusasetus

Seuraavaksi kävi häiritsemään että auto on perse pystyssä vaikka keulassa on 2" korotusblokki lisäna. Perä on silti noin 30mm pystyssä. Ei muuta kun tekemään uusia 3" blokkeja. Velipoika sorvasi putkenpätkät ja rälläkällä muotoilin uudet päätylätkät.



Sitten vaan kemppiliimaa ja polttomaalaus (tulikuuman kappaleen maalaus pensselillä)


Vanha paketti pois


Samalla rapsuttelin vähän pintaruostetta pois


ja paikattuna


Uusi puketti. Sanoisin että enää en spacerilla nosta lisää ettei ala kampeamaan koko pakettia sivusuunnassa, on kuitenkin vain kahdella m8 pultilla päältä kiinni. Tosin paino päällä ei ongelmaa. Olisi toki voinut hommata "kumisia" rinkuloita jousen päälle mutta se on huono kun pohjaanlyöntikumi nousee kun epäilen että pitäisi ehkä jopa vähän laskea. Testasin tosin että iskari ei pohjaa vaan ottaa kumiin kiinni.


Pohjaanlyönti on aikalailla ok mutta pitäisi mitata myös jousen kokoonpainunut minimimitta että löisi mielummiin kumiin kun rauta rautaa vasten.


Nyt on melko vaaterissa. Perä ehkä 5mm korkeemmalla.


Sitten sainkin hyvän idean. Hyllyssä on ollut vuosia FOAn bumpstopit joiden sovittaminen BJseen on ollut haastavaa. Alankin ehkä sovittelemaan niitä hodariin alla olevan kaltaisilla systeemeillä jossain vaiheessa. FOA malleissa ei tosin ole tuollaisia kierteitä muistaakseni joten hieman erilainen pitää tehdä.



Vastaa lainaten