Näytä yksittäinen viesti
  #47  
Vanha 23.12.2019, 00:35
uteiN_H uteiN_H ei ole kirjautuneena
Banned
 
Rekisteröitynyt: 03.09.17
Sijainti: Oahu, Honolulu. USA
Viestit: 834
Perusasetus

Toi on todellista ja pahenee kokoajan....


Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja jli Näytä viesti
Tuohan on tehokkaita mahdollista ilmastotyötä. Lämpöhukka avaruuteen on verrannollinen pinnan lämpötilan neljänteen potenssiin (kelvin-asteina). Jos meri on auki, on pinnan lämpötila +4 astetta ja lämpöä karkaa avaruuteen jatkuvasti noin 1.6-kertainen määrä verrattuna tilanteeseen, että olisi jää päällä ja pakkasta -25 astetta.
Tehona tuo tarkoittaa noin 120 wattia neliömetrille ylimääräistä hukkaa. Siis 1.2 megawattia lähtee jokaiselta hehtaarilla enemmän, jos meri on sula. Sitten kun lasketaan merien, järvien ja sulan maan hehtaarit yhteen, saadaankin jo melko hyviä teholukemia.
Kasvaa koko ajan...... toi avovesil
Ja noilta ikijääs olevilt neliökilometreilt ku alat laskekeleen....paljon sielt haihtuu kun routa sulaa. Vesihöyrykin voi olla kasvihuonekaasu. Ja sielt tulee paljon muutkin. Ei olla kovin kaukana siitä mitä tää pallo kestää....
Noit jäätikköi pitäis suojella ja varjella,,,,, mut ei tunnu menevän jakeluun

Ja tohon kun päästään et meret on auki ilman jääpeitteitä....
Vesihöyryst tulee peitto pallon päälle. Ja sitä ei tiedä kukaan mitä se tuo tullessaan kun aurinko ei enää tavoita. Ja täähän on nähty jo kiinas ja intias saaasteiden kans. Ku kesaikaa pukkaa.....sakeenee taivas ettei siel tiedä mitä hegittää.

Siti jääs olvat alueet vaan kompensoi sulana olevii alueit ja koknais päästös, Ja kun vastapaino hävii... niin hävii kaikki muutkin.

Paljoko tää pallo kestää?
Missä on tasapaino?
Vastaa lainaten