Näytä yksittäinen viesti
  #7  
Vanha 02.03.2019, 08:48
lepoantti lepoantti ei ole kirjautuneena
Arvostettu jäsen
 
Rekisteröitynyt: 27.01.05
Sijainti: Sawo, Leppävirta
Viestit: 2.671
Perusasetus

Ensin kuumailmapuhaltimella ja lastalla sieltä mihin pääsee, ei alustaan yleensä jää montaakaan onkaloa joista ei jollakin tapaa saa raavittua massaa pois. Seuraavassa vaiheessa pikkurälläköitä muutama joissa palmikoituja hyvälaatuisia teräsharjoja, säteittäisiä ja kuppimallisia. Ja vielä joko paineilma tai sähkösurpaan pieniä ja vähän isompia teräsharjoja.

Näillä vermein työ on aloittamista vaille valmis kuten sawolainen rojekti! Massanpoisto esim. koko alustan osalta voi tuntua työläältä mutta ei siinä lopulta saa menemään paljonkaan tunteja. Siinä ajassa minkä miettii ja höhhäilee etsien välineitä ja menetelmiä niin homma olisi jo tehty. Välttävän massanpoiston jälkeen tietenkin hiekkapuhallus olisi mahtavaa, tämä tosin ei aina aivan välttämätöntä kohteesta riippuen. Tai sitten heti kärkeen korkeapainepesurilla niinkuin raceukot valmistelee aihion kun hyvää alkaa tekemään.

Jos vaan mahdollista saada koppa grilliin niin se on kuningasjuttu, alustan peltihommissa nosturistakaan ei ole niin paljon iloa kuin grillaamisesta. Ei valu massapaska ja kipinät niskaan, aina löytyy ergonominen työasento ja näkee kunnolla mitä on tekemässä.
Vastaa lainaten