Näytä yksittäinen viesti
  #108  
Vanha 12.08.2018, 12:23
Ewerglade:n Avatar
Ewerglade Ewerglade ei ole kirjautuneena
Konkari
 
Rekisteröitynyt: 17.02.12
Sijainti: Oulu
Viestit: 505
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja PappaP Näytä viesti
Tämähän ei ole sm sarja vaan epävirallinen cup sarja koska mitään virallista kattojärjestöä ei ole homman takana ( esim. AKK tms.) Sarjaahan on aiemmin pyöritetty mönkkärit ry:n alla mutta taitaa olla tällähetkellä telakalla koko "firma" , eli touhua johtaa jonkinlainen politpyroo jonka kokoonpanoa ei mainita missään säännöissä ja on tavis harrastajalle vain arvailujen varassa. Eli tämä kokoonpano päättää säännöistä ym. ja voi muuttaa sääntöjä kesken vuotta tms.
Tällainen ehdotus kuvien tarkastukseen ,että kuvat tarkastaa erikseen kaksi eri henkilöä ja jos tulos ei täsmää niin tarkastusta jatketaan niin kauan että alkaa pistemäärä täsmäämään.
Ja voihan kisan aikataulua rukata ettei tarvi yöllä kuvia tarkastella.
-Missä välissä cup on muka ollut Mänkkärit Ry:n toimintaa? PariUraa kyllä, mutta ei offroad cup.

-Sarjan viemisestä esim. AKKn alle on keskusteltu, mutta jos näin tehtäisiin, niin kenelläkään ei olisi enää varaa ajaa sitä.

-"eli touhua johtaa jonkinlainen politpyroo jonka kokoonpanoa ei mainita missään säännöissä ja on tavis harrastajalle vain arvailujen varassa." Cup-organisaatio on varsin hyvin kilpailijoilla tiedossa eikä kyseessä tosiaankaan ole mikään politpyroo Jos organiaatioon haluaa mukaan, niin eiku kisaa vaan järjestämään ja sillä hyvä.

-Sääntöjä muovataan ja muokataan vuosittain kilpailijoiden palautteen pohjalta.

-Kuvat tarkistetaan useamman henkilön toimesta ja jos joku sivuosuma pääsee läpi niin reklamaatioaika on sitä varten.

Tämä on nyt kuitenkin edelleenkin talkootyönä tehtävää harrastustoimintaa. Jos tuntuu, että homma ei toimi niin voi voi. Tätä iän ikuista kitinää ja märinää kisojen jälkeen ei oikeastaan jaksaisi enää vatvoa. Jos mielestänne pystytte tekemään paremman sarjan, paremmat säännöt jne. jne. niin eiku tekemään. Ei tämä oikeasti ole niin palkitsevaa, että tätä märinää jaksaisi enempää lukea.
__________________
Offroad Oulu Ry / Lakeuden Maastoautoilijat Ry
http://www.offroadoulu.com/ https://www.facebook.com/groups/LaMaas/

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Ei ole olemassa liian kireitä pultteja, ainoastaan liian lyhyitä jatkovarsia!

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞
Vastaa lainaten