Näytä yksittäinen viesti
  #79  
Vanha 01.08.2018, 11:43
hitsaa hitsaa ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+++
 
Rekisteröitynyt: 25.09.12
Sijainti: Stadi
Viestit: 401
Perusasetus

Loota paikalleen


Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja hitsaa Näytä viesti
Seuraavaksi pitää huuhdella jäähdytysletkut, jäähdytin ja syylärin kierto Kooler Kleanilla ja jumpata koko komeus paikalleen.
Tässä kesällä ehdittiin Timon kanssa nakata laatikko paikalleen, homma meni hienosti kun kokemusta on jo jonkin verran kertynyt mutta päivä oli tietysti pitkä. Timon ottama kuva prosessista:


CPS liitin roikkui maalialueella, tämä huomattiin mutta unohdin sitaista sen pois tieltä ja väliinhän se jäi pikkuisen pultteja löysemmälle, johdot poikki ja putosi ulos kuin pajatsosta. Tämän saa vielä korjattua. Liitin on kai sama kuin nokan anturin, nämä on eri vuosimalleissa erilaisia..


Turbiinin pulteista yksi ei oikein ottanut kierteille. Täytyy hankkia 5/16-24 helcoili tuohon, mistähän saisi edukkaasti kun tarvitsee vain yhden?


Sovittelin myös uuden (97->) mallin suodatinta paikalleen. Vaan eipä mahtunut enää öljypohja tämän kanssa! Uutta tilaukseen amerikasta. Syvempään pohjaan mahtuu enemmän liemeäkin. Jos joku tarvitsee valmiiksi öljyproputetun 904/42/44 RE/RH sopivan pohjan, hakekaa pois


Loppuun vähän erikoisempaa askartelua: bensakiskon väliletku oli jossain välissä saanut osumaa ja tiputteli imusarjan päälle. Ei kovin hyvä pidemmän päälle. Korjauspätkä, jarruputkityökalu, liukkaria väliin ja kevyt naputtelu vasaralla. Lämmön kanssa meni putki kurttuun mutta kylmänä meni hyvin paikalleen.
__________________
Menipähän tuo viimeksi niin nyt ei millään.
Vastaa lainaten