Viestiketju: Mikä vituttaa 2018
Näytä yksittäinen viesti
  #46  
Vanha 07.02.2018, 21:36
Kaitsu67:n Avatar
Kaitsu67 Kaitsu67 ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 08.07.04
Sijainti: Nurmijärvi, Finland.
Viestit: 5.243
Blog Entries: 5
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja -MaTTi- Näytä viesti
Marmoritiski muakin tällä kertaa. Vein auton sovitusti oven maalaukseen, no siinä kesti tupla-aika erinäisistä syistä, ei siinä mitään, mut hakiessa huomasin että tankki tyhjä ja tripissä 65 km lisää! Kiva kuulla selitys huomenna minkä takia on pitäny ajella ties missä sillä välin.

Tiedän että tavan huoltoihin kuuluu kilsan-parin koeajo, mutta että koripajan hommiin? Jos jostain syystä pitäis viedä muualle maalattavaks, niin lavettikyyti hinurilla olis se mitä olettaisin.
Koin saman joskus työnantajan liisarilla, oli mittariin tullut toistasataa lisää ja kesti ihmeen kauan. Ei siinä muuta, mutta kilsat oli aika kortilla verottajaan nähden muutenkin kun duunimatkat oli senverran pitkät toimistolle eikä bensakaan kauhean halpaa ollut silloinkaan. En kyllä enää muista tarkkaan mikä oli lopputulema kun on senverta aikaa tuosta (90-luvulla), mutta jotain koeajoselitystä silloinkin tarjottiin, vaikka oli kyllä ihan rutiinihuolto, öljynvaihtoa yms. Sitten kerran sain kuulla kauttarantain, että koeajot on välillä sellaisia, että koko asentajaporukka pakkautuu autoon ja ajelee jonnekkin lounaalle ym. vastaavaa ajoa. Mitähän olisi selitys sitten jos sattuisi mälli? Bonarit ja omavastuut kun menee silloin työnantajan (jonka liisari on) vakuutuksesta käsittääkseni kuitenkin....
__________________
----------------------------------------
If it works, tear it apart and find out why!
http://www.roverfriends.fi/


3 Amigos-never travel alone

Viimeksi muokannut Kaitsu67 : 08.02.2018 10:38