Viestiketju: Presidentinvaalit 2018
Näytä yksittäinen viesti
  #53  
Vanha 17.01.2018, 21:38
Bj Andy:n Avatar
Bj Andy Bj Andy ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 14.09.08
Sijainti: Lemi,land of red potatoes
Viestit: 6.212
Perusasetus

Valtio on velkaantunut 20 vuotta jatkuneen porvarien veronkevennyksiin perustuvan vaalihurmoksen takia. Eli perusverotusta on kevennetty vaalikaudesta toiseen ja sitä kuilua on paikattu sekä kiristämällä kaikkia ideologisia, kuten polttoaine, alkoholi,arvonlisä ym.veroja, joita sitten niitäkin on sitten kevennetty taas vaalilupausten nimissä että ottamalla velkaa. Täysin edesvastuutonta siis.

Tähän lisäksi vielä huoltosuhteen huonontuminen ihan vaan suurien ikäluokkien muodossa ja siksi että ihmiset eivät ymmärrä kuolla työikäisinä kuten ennen.

Muutama mamu sinnetänne ei muuta tilannetta merkittävästi suuntaan eikä toiseen, sen enempää kuin Soininkaan tuleva sopeutumiseläke.
Vai miten paljon tilanne ja velkaantuminen on vauhdittunut sen jälkeen kuin Perussuomalaiset,keskusta, ja kokoomus, eli Suomen sinivalkoinen oikeisto avasi ovensa matuille?

Ja mitä maatalouteen tulee niin. 20 vuotta on eu aikaa eletty ja rakennemuutos on ollut ihan tuntuva. Mutta ny pikkuisen ajattelua. Olisiko edes teoriassa mahdollista että vielä vuonna 2018 maataloudelle maksettaisiin saman muotoista tukea kuin vielä 80luvulla jolloin mullista sai sisäfileen hinnan ja traktorin ostoon riitti kun möi navetan kerralla tyhjäksi?

Ehdokkaissa ei ole montaa valtiomies kriteerit täyttävää , ja Mites tapaus huhtasaari. Mitä jos hänkin osoittautuu suvakiksi kuten,Niinistö,soini, ym.entiset persut jotka ovat joutuneet loikkaamaan ulos puolueesta? Onko hänkin vain yksi tuleva sinipiika?

Lisäksi vielä jos joku uskoo keijuihin, niin voi tietty uskoa pressan pystyvän ratkomaan valtion velka,pakolais,muiden ihmisten makuuhuonemieltymys, ym.kaikki ongelmat.
Pressa on arvojohtaja ja hänen, kuka sitten ikinä onkaan, tärkein ominaisuus on vakaus, rauhallisuus, ja palleissa on oltava sen verran painoa, ja kilsaa takana että ääni ei värise , tai pöksyt kastu kun samaan pöytään tulee joku ns.iso poika...

Tuolta rivistä löytyy 3 mielestäni nämä kriteerit täyttävää ehdokasta.
__________________
Oli kysymys mikä tahansa niin vastaus on TOYOTA
V..tut se mitään heikkoa ole...
Antsa. The member of Lahnajärven moottoriurheilusukeltajat Ry.
Only tool you need to keep your TOYOTA running, is welding machine.

Ostetaan Bj kuskin ovi. Pyyhkijän moottorin koppa.

Jyrsitään Kantoja.
Piikataan betonia eli tallin lattiat ym.Sekä muut Bobbari ja mönkkärityöt.
0500-752101/Antsa


Honda Rincon 650 ym.Työmönkkärijorinat löytyy tästä

Antsan Tuubi