Näytä yksittäinen viesti
  #10  
Vanha 06.11.2017, 10:48
Timo_L:n Avatar
Timo_L Timo_L ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 26.08.06
Sijainti: Paloheinä, Helsinki
Viestit: 7.398
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Team Felix Näytä viesti
Suurinpiirtein 4" on ajatuksissa, että siihen päästäisiin jossain kohtaa. Silloin saisi jo kohtuullisen kokoista rengastakin mahtumaan.
Renkaalle tilaa tuo kaarien avartaminen ja/ tai tarvittaessa sisäänjouston rajoitus, ei korotus Korotuksella saadaan riittävä sisäänjousto, mutta jos et rajoita sisäänjoustoa tai avarra kaaria, niin kyllä ne isot renkaat ottaa metsässä koriin kiinni ihan samalla tavalla kuin ko. renkaat ottaisi korottamattomassa.


Lainaus:
Joo, ladataan ehdottomasti tuo korjausmanuska !!!
Koitahan sellaista kuin www.jeepslimited.com, sieltä on ainakin ennen saanut rekisteröitymisen jälkeen ladattua aika monen Jeepin FSM:t


Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja WinChester Näytä viesti
Jos suunnittelet yli 3" korotusta laillisesti, niin tarttet tutun katsurin, joka on halukas tekemään pykälien vastaisen hyväksynnän, josta on riskinä TRAFIn varoitus ja aseman toimiluvan menetys. Hämeenlinnan seudulla tämä on täysin mahdotonta, mutta muualla voi onnistaa.
Eikös WJ:täkin ole vielä saanut 1" Up-country paketilla, jos en ihan väärin muista? Jos on, niin 4" leimaaminen ei ole ongelma. Jos taas ei ole ollut korkeampaa mallia, niin sitten se 77mm/ 3" on tosiaan maksimi leimakelpoinen.

Toisaalta enpä mä kyllä yli 3" nostaisi jousitusta muutenkaan, pysyy vielä WJ:ssä tukivarrenkulmat siedettävänä, ja jos meinaa asentaa isompia levikkeitä ja/ tai avartaa ylipäätään kaaria, niin 33" menee ihan nätisti, tai sitten joku sopiva millikokoinen että saa sopivilla vanteilla.


Lainaus:
Sen verta olen näistä vääntänyt katsureiden kanssa, etten lähtisi tekemään mitään saati kalliita muutoksia selvittämättä niiden vaikutusta katsastukseen ensin.
Sitten vaan sellaisen paikkakunnan konttorille jossa pykäliä tulkitaan kuten ne on, eikä katsastajan oman mielivallan, typeryyden tai osaamattomuuden mukaisesti.
Aika paljon nykyiset pykälät ja niiden sovellusohjeet antaa tehdä, mutta on niitä perkeleen kusipäisiä katsastajia jotka kieltää kaiken vaikka olisi sallittu muutos, kun ei oman työn tekeminen kunnolla kiinnosta ja halutaan vaan olla vittumaisia - tai ei vain osata eikä myöskään haluta ottaa selvää.


Lainaus:
Renkaat saa tietysti vaihdettua leimalle helposti, mutta jousituksen kanssa on jo hankalampi.
Mikäs WJ:n isoin tehdaskoko on ollut renkaissa? ZJ:hin saa laillisesti 33" x 12.50" renkaat, käsittääkseni WJ:hinkin pitäisi onnistua?
__________________
Jeep Grand Cherokee 5.9 Limited LX, käyttöauto sopivasti maastoon varusteltuna.

Jeep Cherokee 4.0 - Ikuisuusprojekti Moggiakseleilla, 42" renkailla ja kaikensortin enemmän ja vähemmän oleellisilla ominaisuuksilla.

Jeep Cherokee 4.0 - Menehtyi kunniakkaasti Stadin Cruiseissa 5/2008.
Vastaa lainaten