Viestiketju: Patrol GR Y61 pätkä
Näytä yksittäinen viesti
  #13  
Vanha 18.05.2017, 21:12
_LM_:n Avatar
_LM_ _LM_ ei ole kirjautuneena
Konkari
 
Rekisteröitynyt: 01.01.09
Sijainti: VALKEALA
Viestit: 512
Perusasetus

Päivitelläänpä tätäkin hieman.
Tämähän oli aivan uskomattoman hengetön laite kulkemaan sähköisesti ohjatulla pumpulla, nyrkin kokoisella ahtimella ja egr himmeleillä varustettuna, että jotain oli tehtävä eikä raaskinut juuri nyt uuteen ahtimeen satsata niin lainataan hieman osia kahdesta y60 projektista kun eivät nyt vähään aikaan etene kuitenkaan.
Paikalleen meni sitten y60 mallin pakosarjaan sovitettu hx35 holsetti #12 pakopesällä. Ihan bolt on homma tuo ei ole sovittaa isoa ahdinta RD28 koneen kylkeen.


Putki tuli 3 tuuman rosterista yhdellä simonssin vaimentimella ja v-pannoilla.
Sähköhimmeli jakajapumppu sai väistyä ja tilalle tuli tuttu ja turvallinen mekaaninen pumppu 12mm cumminssin nestepäällä

Vaihdettava oli sitten myös kaasupoljin joka oli sähköinen sekin ja vaijerillinen poljin kävi suoraan y60 mallista. Pumpun ja polkimen vaihto oli aikalailla bolt on homma kun ei tarvinut muuta kuin sammuttimelle rakentaa sähköt.
Ei tuolla enää jalkoihin jää liikenteessä vaikka pumpusta ei ole läheskään kaikkia otettu vielä irti. Kaikki otetaan irti vasta kun välijäähy, kytkin ja alakerran laakerit on vaihdettu. siirtopumppukin on vielä toisessa autossa kiinni.
__________________
4-vedon ja 2-vedon ero? No käveltävä matka takaisin tielle.
GR patrollien osia kaikki nurkat täynnä... Kysy jos tarvitset jotain!
Vastaa lainaten