Näytä yksittäinen viesti
  #10  
Vanha 12.04.2017, 11:30
temmi_hoo temmi_hoo ei ole kirjautuneena
Konkari
 
Rekisteröitynyt: 28.01.11
Sijainti: Jokikunta, Vihti, Suomi
Viestit: 553
Perusasetus

Joo loistohomma tietää about missäpäin on tämmösten korimuokkauksien tekijöitä. Tiiä vaikka tilais Saabiin levikkeet rosterista tai jotain Kiinnostuneita saattaa olla muutkin hitsaustoistaitoset offarit kun vaan XJ:istit.

Joku rohkee tekijämies vois heittää vielä Stetson-Harrison-estimaatin tämmösen palkkihelman kustannuksista sillä oletuksella, että puhutaan ongelmattomasta suorasta ja niin vähäruosteisesta tapauksesta, ettei mihinkään korjauspuuhiin tarvi muokatessa ryhtyä. Vähän tossa tietysti pitää avata millä menetelmällä se on tehty eli onko Timon suosima askarreltu 150x50 vai ihan yhestä osasta ja mitenkä paksu ja missä ja miten on kiinni...

Näissä palstalle heitetyissä kustannusarvioissa lukijan pitää aina muistaa, että se ei ole mikään lupaus ja eri tekijät ja menetelmät tuottaa paitsi erilaisen kustannuksen myös erilaisen lopputuloksen ja kaikki on lopunkaiken kuitenkin tapauskohtasta. Muttaettä tietäis palttiarallaa onko kyseessä omaan lompsaan ehkä sovitettava operaatio vai aivan mahoton konkurssi.
Vastaa lainaten