Näytä yksittäinen viesti
  #19  
Vanha 14.09.2016, 22:05
BJ-40/76 BJ-40/76 ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 11.05.09
Sijainti: Oulu
Viestit: 5.053
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja GrapL Näytä viesti
https://youtu.be/8sN9UJJ6bvo


Siinä ois.. eli käydä paukuttaa suht normaalisti tyhjäkäynnillä paitsi että savuttaa kokoajan harmaansinistä. Kierroksia saa polkastua lämpösellä koneella aavistuksen herkemmin. Alavääntö vaan on kadoksissa ja joutuu kytkimellä luistattaa että pääsee liikkeelle.

Kokeiltiin erään asentajan ohjeilla voidella tuota pumppua lisäämällä 2-tahtiöljyä diiseliin siten että täysitankki ja 1,5litraa 2-tahtiöljyä. Ei minusta oikein vaikuta mitään..
joskus olen joutunut käyttämääm jakajapumpusta suihkuputken irti, että näkee milloin sieltä tulee dieseliä; siis putki pois, ja pyöräyttä avaimella kampiakselin päästä siihen asentoon, että pitäs ruiskauttaa (hivenen k.o pytyn yläkuolokohdan ohi) annos on aika pieni, mutta huomaa helposti, kun kuivasta paperista tekee "tulpan" kuivattuun suihkuputken lähtöön. siis paperituppo kastuu dieseliin.
Tämä onnistuu, jos pumppu on kunnossa, väljä elementti taikka vuotava takaiskuventtiili aiheuttaa ongelmia.

Ja siis virran täytyy olla päällä, ota hehkutuksen sulake/piuha irti, ja varo, että JOS lähtee käyntiin/potkasee takasin, että et loukkaa itseäsi!

Ja dieselin pumpun voitelu 2-tahti öljyllä: Litran pulloon puolet dieseliä ja puolet 2-tahtiöljyä, huolellinen sekoitus, ja sitten vaan imu- ja paluuputket pulloon, ja käytät koneen lämpimäksi/kuumaksi.
Pakkasella kannattaa lisätä pikkusen (n. 10% bensaa) sekaan, huilaa paremmin suodattimen läpi.

p.s onko tuossa syöttöpumpussa männän päässä viiste, joka osoittaa syötettävän suihkuputken suuntaan (siis siinä pumpun päässä, mistä mitataan suihkutus hetki.
Vastaa lainaten