Näytä yksittäinen viesti
  #53  
Vanha 18.07.2016, 23:37
tekniikkamies tekniikkamies ei ole kirjautuneena
Arvostettu jäsen
 
Rekisteröitynyt: 23.11.11
Sijainti: Päijät-Häme
Viestit: 2.952
Perusasetus

Jos vehkeelle ajaa talvella paljon, oma koeajo 7,3 Powerstroke vehkeellä loi vaikutelmaa, että vehje olis mahdollisesti aika huono lämpeämään talvella, tosin termostaatin yms. kunnosta ei mitään tietoa, eikä tullut lämmitettyä konetta millään webastolla tai muulla.

Talvikokemukset 2,8 HDI Jumperista sellasia, että sen talvitoimivuus on paljon webaston varassa. Kone kuitenkin kokoonsa nähden vetää kohtuullisesti ja ehkä suurin sanominen johonkin vähän raskaampaan työkäyttöön on pakin välityksissä.

Hiluxi vanhanaikaisella esikammio turbollisella koneella on talvilämpiämiseltään ollut suorastaan ylivertainen jos näihin kahteen vertaa. Alennusvaihde tuo työkäyttöön soveltuvuutta.

Pickupissa kuorman kantavuus on paljon taka-akselin varassa. Jos sille tekee jotain, saa kantavuutta. Nyt on tullut tämä päivä ajeltua kierreapujousien kanssa ja vaikka ei tullut mitenkään hirveän hienosti asennettua, tuntuu olevan vaivaan ja hintaan nähden melko hyväkin kantavuuden lisäys.

Oisko niin, että toistaiseksi mikään vähän isompi paku tai nelivetopickup ei ole kuluttanut huikeen vähän millä on tullut ajettua. Jos talvella Hiluxin kulutus voi nousta 15 litraankin, en olis kovin yllättyny jos se jenkis on 20. Nyt on kesäkulutuskin riittoisa Insa Saharoilla.
Vastaa lainaten