Näytä yksittäinen viesti
  #2858  
Vanha 23.06.2016, 13:16
Sharppis:n Avatar
Sharppis Sharppis ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 28.04.13
Sijainti: Helsinki
Viestit: 38
Question

HC ongelma


Käytin suikeroa katsastuksessa ja muutoskatsastuksen lisäksi vuorossa oli vuosittainen katsastus. Muutokset eli 2" alusta ja 235/75R/15 menivät heittämällä läpi, mutta hylkäyksen suikero kuitenkin sai. Syynä HC-arvot tyhjäynnillä liian suuret, päälle tonnia. Samoin happea oli 6%, joka oli osasyynä hylkyyn. Oli siellä pari muuta huomautustakin, muttei hylkyjä Kauhealla tohinalla ja innolla lähdin niin unohtu akku laittaa kiinni ja etuvalot (uudet) sojotti minne sattuu Ihmettelinkin matkalla, että kummasti noi liikennemerkit heijastelee

Nyt olisi sitten kaikki hyvät ja ei niinkään hyvät neuvot tervetulleita tuon HC-arvon taltuttamiseksi. Ikävähän tässä on kun ei pysty todentaa itse, että mikä auttaa ja mikä ei, vaan aina pitäisi käyttää jossain. Mutta jostain kohtaa pitäisi lähteä liikkeelle.

Putkisto on etuosasta uusittu joskus, mutta takapätkä näyttäisi aika "eläneeltä". Mätänetistä ei ainakaan tuota putkea näytä saavan. Eli pitäis varmaan askarrella uusi osista vai onko ehdotuksia?

Tuossa on automaattiryyppy. Kone toimii kyllä ihan hyvin, se ei sammu tyhjäkäynnillä eikä ryydy vaikka antaisi hutua. Lähtee käyntiin kuin palmun alta eikä nikottele missään kohtaa.

Kaasarin säätöä? Mistä osaisi sanoa, että menee edes oikeaan suuntaan saati sitten että tietäisi sen olevan edes suurinpiirtein hehtaarilla. Onko näissä mitään antureita yms. mitkä voisi kenkkuilla? Kone on siis 1.3L orkkis. Kannattaako haaveilla uudesta kaasarista? Jos niin, mistä saisi fiksuiten. Onhan ebay täynnä kaikkea, mutta täsmävinkki ei olisi pahitteeksi. Mites jotkut kaasarin letkut yms?
__________________
Suzuki Samurai 1989 ("isolohko ")
Samurain oma blogi
Vastaa lainaten