Näytä yksittäinen viesti
  #22  
Vanha 05.06.2016, 14:21
Nikuzai Nikuzai ei ole kirjautuneena
Sankari
 
Rekisteröitynyt: 02.12.12
Sijainti: Suomussalmi
Viestit: 3.863
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Joske Näytä viesti
Ja muistakaa sitte että kiristimen pittää AINA olla tuossa Repro:n kuvan asennoissa, eli aivan alas asti käännettynä.

Ite en ees käytä lukottomia räikkiä

Kerran oon nähny kun heitossa nousi alhaalla ollut kahva pystyyn ja liina löysälle, seuraavassa montussa se sit olikin lavalla kun koukku hyppäsi vanteen reiästä (niin ja ei ollut sitova liina, oli ihan vaan kuivumassa)

Eli jos kahvan sulkee kokonaan ja saa nostettua sen ylös ilman, et salpaan koskee, niin jättää hyllyyn sen räikän.
Tai voihan sillä konepellin varmistaa tai jotain muuta joka ei irtoa



Haettiin crafter ja laitoin sen takavanteista eteen 4kpl ja etuvanteista taakse 2kpl, tosin puskuri oli sermissä kiinni kun meinasi lava olla lyhyenläntä, eiköhän se kaanivan repivässä kiihtyvyydessä kyydissä pysynyt vaikka puskuri raappi asfalttia kun kyytiin lavan vedin.
Eikä liinat ees löystynyt koko matkalla, mikä oli kyllä ihmetys



Ja tosta repro;n kuvasta väittäisin, et jos toi auto karkaa sivutöytäisyssä tosta niin että on kyljellään trailerin vieressä niin ei sitä traileriakaan enää vetämällä siirretä

Ite en uskaltaisi noin sitoa kuin vmt, mutta iteppä en jarruja kytke trailerilla, liinat on ne joiden pitää se auto kiinni pitää ei jarrujen.
Tossa tulee mieleen hirven väistöjarrutus, vuotavan renkaan kanssa jolloin auto nitkahtaa eteen päin ja liinat tippuu alas, sit kiihdytetään mäkeen jolloin auto valuu taakseppäin ja takaliinat tipahtaa alas. sit joku töytäisee eteen ja jeeppi on aisalla
__________________
Positiivinen rasismi?

Jos ei natiivi pyytää jotain se pitää antaa ja vähän päälle, ettei vaan olisi rasisti ja pilaisi ihanaa monikulttuurisuutta.
Jos natiivi pyytää jotain se pitää kieltää ja vähän päälle, ettei vaan olisi rasisti ja pilaisi ihanaa monikulttuurisuutta.
Vastaa lainaten