Näytä yksittäinen viesti
  #3  
Vanha 01.04.2016, 23:47
LaaLaa:n Avatar
LaaLaa LaaLaa ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 10.01.03
Sijainti: Lahti, Finland.
Viestit: 6.192
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Sumppi Näytä viesti
Laitoin aiemmin tänne kysymystä, kuinka eBayn kautta tilattu vääränkätinen Suzuki SJ410 nokka-akseli virranjakajan vinohammaspyörän suhteen saadaan muutettua. Kun oikein mitään varteenotettavaa ei kuulunut, kävin paikallisessa metsäkonekorjaamossa (= virhe käynti) laitattamassa vinohammaspyörän ja epäkeskopyörän kuumaliitoksella vanhasta nokka-akselista. Vakuuttivat, että liitokset pitää, mutta mitä sitä paskaa. Koneen kasauksen jälkeen moottori hörähti heti käyntin ja kävi mallikkaasti hetken kunnes sammui. Sen jälkeen etsin vikaa epätoivoon asti, kunnes viimein huomasin tuon vinohammaspyörän luistavan nokka-akselissa. Onko kellään kokemusta voiko tuon vinohammaspyörän saada kiinnitettyä esimerkiksi koneistamalla puolikuukiilan tai jotain muuta keinoa? Kaikki ehdotukset ovat nyt tarpeen.
Jopas koettelee...
Väittäisin, että Loctite 648 liimaisi tuon rattaan ikuisesti paikalleen. Tuolla kerrotaan liimatun teollisuudessa rattaita paikalleen, joista kiila ja ura hajonneet ja olisi kestänyt "vuosia" kuin uusi pelkällä liimalla.
Mikään valtavan suuri vastus tai kuormitushan ei tuohon rattaaseen välity jakajan pyörittämisestä eli itse ehkä kokeilisin ainakin tuota.

Joku oikein innokas voisi laskeakin momentin, kun kerrot akselin halkaisijan ja rattaan leveyden
http://www.loctite.fi/Loctite-4087.h...=8802627682305
__________________
~~~~~~~~~~~~~~
www.suzuki4x4club.fi
~~~~~~~~~~~~~~
Vastaa lainaten