Viestiketju: nissan king cap topic
Näytä yksittäinen viesti
  #2467  
Vanha 04.12.2015, 16:57
jyrden jyrden ei ole kirjautuneena
Veteraani+++
 
Rekisteröitynyt: 31.10.09
Sijainti: Haapajärvi
Viestit: 2.231
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Kingi4x4 Näytä viesti
Auttakaas aloittelijaa. Tuli leimalla muutama korjauskehotus, jotka pitää käydä näyttämässä. Eli mitä seuraaville vioille voi tehdä:

- Takajarrut. Viallinen kuormituksensäätöventtiili. Korjattava

- Takajarru. Vasen laahaa --> Herkistely?

- Lava useita reikiä. Korjattava hitsaamalla --> okei tämän mä osaan. Pitääkö tankki poistaa?

- Korin kiinnitys. Ruostevaurioitunut ovien saranoiden tasolta. --> Onko paha homma hitsata? Korin kiinnityskohdat siis hyvin pehmeät jalkatilojen kohdalta. Hitsaus vinkkejä?

- Ovi. Saranointi kulunut. --> ovi roikkuu --> hitsaanko uuden tapin vai viritänkö jonkinlaisen "puslan".

- Ratti klappaa. Korjattava. --> Katsuri pyysi heiluttamaan rattia yhdellä sormella ja samalla katselli pannuhuoneen puolelle, mutta ei nähnyt mitään klappia siellä. Voiko klappi olla vain ratissa tai sen kiinnityksessä?
Tuohon kuormavenaan, että kattele tuoreemman mallin, nin ei oo ihan samas kunnos ku entinen. Yleensä tuos riittänyt et vipu liikkuu, joskin inssistä kii.

Sit tuohon laahaamiseen, niin jarru rumpu auki ja katsoo et onko se kilven läpi tuleva vipu jumiva, vai sitten se missä kaks vaijeria on keinussa kii.

Ovien kiinitysten kohtaan... Kuva auttas asiaa enemmän, mutta helpottaa lokasuojan irti otto ja oven käyttö irti... Pyöräkotelon puoleltakin pehmee ja siit kiinnityspisteen kohilt sauma.

Oven saranointiin mitä tulee, niin Nissanilta saa puslaa ja tappia ihan tilaamalla. Jollei oo hyllyssä niitä. Itse vaihdellut noita puslia ja tappeja Kingeihin, Sunnyyn ja Bluebirdiinkin... Voin toki kattoo tilausnumerot, jos ei Nissanilla löydy niitä.

Ohjausksen klappisuus voi olla simpukan sisälläkin olevaa, vai mihin suuntaan tuo klappi on olemassa? Kii
Vastaa lainaten