Viestiketju: nissan king cap topic
Näytä yksittäinen viesti
  #2453  
Vanha 05.11.2015, 01:44
Jappi Jappi ei ole kirjautuneena
Sankari
 
Rekisteröitynyt: 04.04.08
Sijainti: Puolanka
Viestit: 3.852
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja jryti Näytä viesti
Alkaa olla ajankohtaista vaihtaa nykyinen d21 seuraavaan kulkeneeseen. Neliveto lava-auto taitaa olla ainoa vaihtoehto ... Viimeisen mallin king capit onko ne nyt d22 facelift eli 2002-2004 ovat syvästi haukuttuja ja parjattuja. Vaikuttavat olevan ikäluokkansa halvimpia nelivetoja.

Mutta mutta... Mitä vikoja niissä nyt sitten on?

Runkolaakerit tuntuu olevan kaikkiin myynnissä oleviin vaihdettu. Onko kyseessä kerta luontoinen vika vai onko uusi remontti edessä? Onko tuossa mallissa useita diiseli koneita? Myynti-ilmoituksissa on ainakin kahta teholuokkaa, mutta suurin osa taitaa olla 133 heppaisia.

Käyttö on paljolti matka-ajoa ja huonoja hiekkateitä ja kuormaa lavalla ja kärryssä. Tien ulkopuolella tulee touhuttua sen verran että vinssi ja kohtuu renkaat on pakko olla. Kyljet tuppaa olemaan tyvellä alta aika yksikön, joten sen verran tien ulkopuolella tulee rymyttyä, joten uudet vehkeet on pois laskuista. Vakionopeudensäädin taitaa tulla mulle pakolliseksi, mutta niitä taitaa löytyä nykyään tarvikkeenakin.

Mutta siis: mitä ongelmia tuossa mallisarjassa on?
Tuon konehomman toistuvuudesta en osaa varmaa sanoa mutta epäilen että kertahomma. Muuten tuosta mallista, huono ajaa ja kelvoton alusta ja huonot penkit. Ensimmäinen varmaankin on riippuvainen toisesta...
__________________
Joku tahtoo vaihtaa nimeään, jos se siihen jää tiedetään,
Se joku tahtoo olla ihminen,
Minä en!

Timo Rautiainen & Neljäs sektori
Vastaa lainaten