Näytä yksittäinen viesti
  #3  
Vanha 01.10.2015, 15:18
james_III:n Avatar
james_III james_III ei ole kirjautuneena
Veteraani
 
Rekisteröitynyt: 11.11.03
Sijainti: Finland.
Viestit: 1.172
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Kaitsu67 Näytä viesti


ehdottomasti takapyörät sutii tyhjää kaasua polkastessa kun Serieksestä on kyse
Kyyllä mulla kerran kun ohittamaan lähdin, sitte heräsin ja menin talliin tunkkaan taka akselin pois pukkien päältä

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja mara8 Näytä viesti
Imettelin myös jossainvaiheessa miksi näitä haukutaan niin laiskoiksi, ihan hyvinhän tuo sallittua 80 kulkee! Ajoominaisuuksia tuossa ei kuitenkaan hirveästi ole.

Positiivista tuossa monsuunisadeajossa oli että en edes pahemmin kastunut, vähän tuli vettä sisään apukuskin tuuletusluukusta mutta muuten tuntui vesi pysyvyän ulkona.
Toi marssivauhdissa pysyminen on muuten hyvä mittapuu moottorin ajotuksen seurailuun, huomaa aika noposeen kun vedot alkaa hiipua.

Nykyautoissa kun on kaikennäkösiä ilmapuntareita ja hiutalekuvia näytöissä indikoimaan kyseistä ajelukeliä, näissä ei mokomia kotkotuksia tarvita kun sää tulee suoraan sisälle autoon. Talvella kovalla pakkasella nämä on oikeinkin kuljettaja ystävällisiä, mitä enemmän pakkasta niin sitä enemmän tarvii voimaa ajamiseen, auto niinkun lämmittää kuljettajaa samassa suhteessa.

Pakkasella kaupunkiajelussa pitää sitte ehdottomasti muistaa että hengittää vaan sisään kokoajan, muuten se tuulilasi on jäässä molemminpuolin, nokkela kuski tosin aukasee siinätilanteessa ilmaräppänän ja ajelee ihan muina land rovereina sieltä katsellen

Jarrujahan näistä kovin monet kritisoi, kun on yksipiiriset tehostamattomat mutta kyllä ne 4 rengasta lukkoon saa kuivalla asfaltilla, tarvitaan vaan riittävän iso eläin poikittain tielle Poljinta ei ainakaan polkemalla saa katki
__________________
Offi videoita: klik
Videot myös utreonissa
TurataanHuttua: klik
Vastaa lainaten