Näytä yksittäinen viesti
  #185  
Vanha 11.07.2015, 15:19
Häänrik:n Avatar
Häänrik Häänrik ei ole kirjautuneena
Veteraani+++
 
Rekisteröitynyt: 31.12.10
Sijainti: PERÄseinäjoki
Viestit: 2.190
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Säkkijänis Näytä viesti
Tässähän tulee siistiä jälkeä. Hattua pitää nostaa, kun noinkin huonosta kopasta rakentaa vielä ehjän. Ja vielä ilman valmiita korjauspaloja. Samanlainen projekti itselläkin menossa (tauolla tosin nyt, jatkuu syksyllä). Koppa ja runko oli vaan tosin jo maalia vaille valmiit minulle tullessa. Tätä on kyllä mukava seurata ja samalla ottaa mallia, jos tarvii.
Tervetuloa palstalle! Tuossa selailin sun profiilista kuvat läpi ja hienot lähtökohdat sulla lisäpointseja saa vielä jarrusylinterien maalaamisesta!

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja hutikka Näytä viesti
Tää projekti antaa motivaatiota omiinkin räpellyksiin.
Sellasta joskus mietin että jos tekis etujalkatilojen etuosiin "ikkunat" panssarilasista tai -pleksistä josta vois vaania etupyörien ja maaston tapahtumia?Märässähän ne tietty sotkeentuuvat (eikä sielä pyyhkijät varmaan oikeen kestä ) mutta kuivalla metsässä/kalliolla vois toimia.Tähän tietty vois lisätä halpis ledit pohjaan ni näkis pimeelläkin.
Kiitoksia ta a sen positiivisista kommenteista! Vaikka en tätä projektia lähtenytkään tekemään minkään palstakommenttien toivossa, niin kyllä ne kuitenkin antaa lisämotivaatiota ja potkua persuksille

Tuossa jalkatilahommassa vois olla ideaa, mutta sitte on omat kintut on aina eessä

Paljastettakoon että autoa varten olen hankkinut n. 1,5x1m karkaistun 12mm polykarbonaatti ikkunan. mutta käyttökohde paljastuu vasta projektin loppumetreillä.

Sain juuri tiedon että ens viikon ois käytettävissä maalaukseen soveltuva halli ja korkeapainemaaliruisku, eli nyt alkoi hoppu. Varsinkin kun ens viikko menee iltatuurissa tulee tsempit tarpeeseen
__________________
Jos sulla on vasara, mikä tahansa on naula. Jos sulla on hitsauskone, mikä tahansa on ihan mitä tahansa haluat sen olevan.
Toyota crown rs50
OmJ40 kilpuri. (Lähetään vaikka nollasta)
Plus muita romuja
Vastaa lainaten