Näytä yksittäinen viesti
  #15  
Vanha 15.06.2015, 12:51
Timo_L:n Avatar
Timo_L Timo_L ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 26.08.06
Sijainti: Paloheinä, Helsinki
Viestit: 7.395
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja VsaTku Näytä viesti
Ensimmäinen WJ 4,7 ajettuna. Ei oikein vakuuttanut. Maastoon en viittinyt hakeutua, kun oli tosiaan toisen (liikkeen) oma. Täryytti hiekkatiellä kuin henkilöauto, hitaissa töyssyissä keikutteli peräänsä, kuin Amsterdamin tytöt. Tuli mieleen 80-luvun farmarit Ameriikasta.
Taka-akselin tuennan rakenne on käytännössä sama kuin Discoveryssä/ Rangessa, eli kolmiovarsi ylhäällä ja pitkittäiset alavarret. Jos peräpää nuljuaa selvästi, on se merkki siitä että alustan puslat on loppu. Sama pätee aikalailla etupäähän.

Hiekkatiellä tärytyksestä on paha sanoa.. ainakin oma ZJ menee hyvillä iskareilla hiekkatiellä ja mukulakivillä mukavemmin kuin useimmat henkilöautot, mutta toisaalta jäykkä etu- ja taka-akseli aina aiheuttaa omat haasteensa alustan toimintaan. Se mitä olen jäykkäakselisia maastoautoja ajanut, niin eipä mikään niistä nyt erityisesti loista alustan osalta tietynlaisella alustalla. Sille kun ei mitään voi että alustassa on 200-300kg jousittamatonta massaa per pää. Toki maastoautoksi ilmajousitteinen range tai disco on varsin hieno alustan mukavuudeltaan - silloin kun sattuu toimimaan


Takapenkki ei ole ZJ:ssä eikä WJ:ssä erityisen hyvä pidempijalkaiselle aikuiselle (melko matala ja lyhyt istuinosa), mutta muksukokoisille ja lyhyemmille aikuisille ihan kelpo.
__________________
Jeep Grand Cherokee 5.9 Limited LX, käyttöauto sopivasti maastoon varusteltuna.

Jeep Cherokee 4.0 - Ikuisuusprojekti Moggiakseleilla, 42" renkailla ja kaikensortin enemmän ja vähemmän oleellisilla ominaisuuksilla.

Jeep Cherokee 4.0 - Menehtyi kunniakkaasti Stadin Cruiseissa 5/2008.
Vastaa lainaten