Viestiketju: Auton telamaalaus
Näytä yksittäinen viesti
  #21  
Vanha 10.06.2015, 21:23
G280E:n Avatar
G280E G280E ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 06.07.03
Sijainti: Oulu, Finland.
Viestit: 1.430
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja jvsvmvsv Näytä viesti
Mietin kans sitä 240 pohjiin ja eihän sitä tarvii heti myllyttääkkään kuhan jossain vaiheessa onnistuu

Tässä näitä budjettimaalaus topicceja lueskellessa törmään kokoajan lauseeseen "tuleehan siitä ihan telalla maalatun näkönen" enkä oikeen oo saanu irti sitä että miltä se sit näyttää että tarkotetaanko tolla sitä apparipintaa vai jotain karseita raitoja? vai jotain vielä pahempaa?

Kuinka kiiltävää temalacia suosittelette jos telaa käyttää? ei varmaan kaikista kiiltävintä kannata ottaa mut en kyl täysin mattaakaan haluais
Täst mä en ole varma,et saako puolkiiltävää myllytettyä kiiltäväksi,en ikinä oo tällasii autoihin kokeillu..tuntuis et onnistuis,mut en mene mainostaan ku en tiedä..

Mut tosi hyvän näkösiä maalauksia näkyy ihan perinteisinkin keinoin syntyvän,ei tietty ruiskulla maalatun veroisia,mut ei niist pikkumatkan pääst hoksaa millä on maalattu..

jos oikeen harjaantunu raksamaalari joka tekee lakkamaalauksia , maalaa täl tavoin vaik auton,ei siitä huomaa läheltäkään millä on maalattu..ohentimen oikea määrä on ratkaisevassa asemassa.
On olemassa myös aines osa,millä saadaan maalista hyytelömäistä,eli valumaherkkyyttä säätämään,sillon voideen vetää vahvempia kerroksia tarvimatta pelätä valumia.aine on nimeltään xylotix.en tiedä saako vielä väri kaupoista,mut kannattaa kysyä,ennen sai..valkoista pulverimaista hötyä jota lisätään maaliin luomella sopivasti

Sellane huomion arvoinen editti viel,et temalaccia ei taida saada sävyjä ku RAL:in kartalta..sävyjä on kyllä runsaasti,mut jonkin tietyn autovärin numeron mukaan ei taida onnistua..
__________________
W163 ML 400 CDI
Ei ole enää maasturia.
Leipäkää maistu enää leivältä..

Viimeksi muokannut G280E : 10.06.2015 21:45
Vastaa lainaten