Viestiketju: Suzuki PV
Näytä yksittäinen viesti
  #11  
Vanha 10.06.2015, 07:24
lepoantti lepoantti ei ole kirjautuneena
Arvostettu jäsen
 
Rekisteröitynyt: 27.01.05
Sijainti: Sawo, Leppävirta
Viestit: 2.671
Perusasetus

pojalla varastossa kevariajan "talvimopo" pv, 80 malossi, 80rm kansi, 5-vaihteisen rataspaketti, putkeksi sovitettu joku kotarin 80cc crossin hormi, kaasarina joku mikä lie.

kuulemma "hönkii" ihan hyvin. pitäis kuulemma joskus hienosäätää ja mennä pevettimiesten vauhtipäiville jossa ajetaan nopeuksia. nyt ollut niin paljon muita rojekteja että pevettiä ei ole taidettu ajaa reiluun vuoteen ollenkaan. pieksämäellä 17-19.7 mopomiesten vauhtipäivät johon olis hienoa keretä vaikka katsomaan.

jos pusukit kiinnostaa niin kannattaa käydä pv forumilla, äärimmäisen hienoja rojekteja enimmäkseen "aikuisten" poikien tekeminä jotka ovat syttyneet rakentelemaan mopoja. ja ennenkaikkea kokemusperäistä tietotaitoa toimivista kombinaatioista. vaarallisen mielenkiintoinen ja pieneen tilaan mahtuva kevyt ja puhdas harrastus verraten offiin!!

tässä top-10 listaa jossa osa nopeuksista mitattu tutkalla eikä esson baarissa vuosikymmenten takaisella ajofiiliksellä, jolloin nopeudet määritelty jameksien lahkeen lepatuksesta jonka kertoimena käytetty uhmakkaan puberteetti-ikäisen finnien määrää ja pohjatonta itseluottamusta ...http://www.pv-foorumi.org/viewtopic....huippunopeudet
Vastaa lainaten