Näytä yksittäinen viesti
  #2  
Vanha 05.03.2015, 16:31
baxxter:n Avatar
baxxter baxxter ei ole kirjautuneena
Sankari
 
Rekisteröitynyt: 10.06.03
Sijainti: PAiMiO, Finland.
Viestit: 4.283
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Sirernog Näytä viesti
Eli olen kuullut villin huhun että ainakin kuorma-autojen hitsaamalla kasattuja tukivarsia saa korjaus hitsata, onko tämä aivan puuta heinää vai totta? Sitten itse asiaan, jos oletetaan että raskaastakalustosta saa korjata varsia hitsaamalla onko myös mahdollista hitsata henkilöauton varsi? Jos on, sattuisiko joku tietämään mistä löytyy ns. mustaa valkoisella kyseisestä asiasta?

Musta tuntuu ei nyt auta tässä hommassa. Kiitos jo etukäteen jos joku viitsii vastata aiheeseen liittyen.
"Yleinen lähtökohta on se, ettei tukivarsia, joustintukia tai akselipalkkeja korjata, vaan vaurioitunut osa vaihdetaan ehjään. Joustinlautasen voi vaihtaa tai korjata hitsaamalla, jos valmistaja on antanut ohjeita, niin työ suoritetaan niiden mukaisesti"
"
"Kotelorakenteisten takatukivarsien ja akseli-palkkien korjaus hitsaamalla vähempimerkityksisistä kohdista on mahdollista. Etutukivarsia ei saa korjata hitsaamalla, eikä peltisiä "muotoon prässättyjä" takatukivarsia. Tukivarsien hitsaus poikkeustapauksessa esim. museoajoneuvoon voidaan sallia, jos osaa ei luotettavan selvityksen mukaan ole enää saatavissa. Jokaista tapausta harkitsee katsastaja erikseen. Mitään yleistyksiä ei tehdä."

http://www.trafi.fi/filebank/a/14145...okorroosio.pdf
__________________
Harbor Cruisers
Vastaa lainaten