Näytä yksittäinen viesti
  #7  
Vanha 19.02.2015, 19:29
HeikkiH:n Avatar
HeikkiH HeikkiH ei ole kirjautuneena
Sankari
 
Rekisteröitynyt: 14.01.03
Sijainti: Lappeenranta
Viestit: 3.606
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja HeikkiH Näytä viesti
Sähköt virittelin safaria edeltävänä iltana, vähän sätöshän noista tuli mut toimii. Pitää ajan kans tehdä paremmin..



Tojotan osasiakin eksynyt, nyt on hyvä talvella laittaa kierroksia ylös kun raappaa ikkunoita ni ei tarvi mitään lumiharjapatenttia tehdä pedaalin ja ratin väliin:

Jep, ajan kanssa paremmat sähköt... On sen saanu taas todeta että ku ne toimii ni ei niihin tulee puututtua. Hyvin nuo liitännät on tuolla moottoritilassa alkanu hapettua, joten olis jo aika tehdä uudet releistykset yms hytin puolelle.

Ja tuo Toyotan kahva kerkes olla yli kolme vuotta paikallaan ennen kuin se oikeasti alkoi toimia. Vaijeri ei yltänyt kaasupolkimelle ja oli sivussa sen verran ettei mitään tolkun ratkaisua keksinyt joten asia jäi kytemään. Joulukuussa se lumiharja sitten lipesi viimisen kerran kaasupolkimelta ja päätin töiden jälkeen laittaa käsikaasun kuntoon! Vartti siitä kun otin alamuovin pois niin homma rokkas! Oli taas niin yksinkertainen patentti että alkoi ihan vituttaa kun ei ollut aikasemmin tullut mieleen. Tommonen pätkä lankaa missä lenkki molemmissa päissä:



Tuo vasen lenkki on kahvan vaijerin päässä, vaijerissa on pallo jonka takana tuo lenkki pysyy, oikean puoleinen taas on kaasupolkimen takana ja makaa sen päällä joten pysyy tolla yksinkertaisella lenkillä. Lämpenee nopsaan kun kierrokset pitää 1100-1200 alueella kymmenisen minuuttia

Boost controllerikin oli ilmestynyt tänään työpaikan postilaatikkoon, pitää ettiä 1/8" tappi niin voi tehdä liitännän turboon
__________________
Montenegro Offroad Club #21

Dodge Ram '95, Jeep ZJ '96
Vastaa lainaten